Instagram Hesabını Kalıcı Olarak Silme

0
1879

Son zamanlarda vaktimizin bir çoğunu sosyal ağlarda yada genel olarak internette geçirmekteyiz.Tabi bu sosyal ağların baze hepsini kullanıyoruz,bazende istediğimiz kullanmıyoruz ve kapatmak isteyebiliyoruz.Günümüzde bir çok sosyal site var diyebiliriz.Facebook,Instagram vb birçok site zamanla bu sitelerden gelen mesajlar bizleri yada hayatımızı rahatsız edebilir.Bunlardan biride Instagram hesabı olabilir.Son zamanlarda ise bu hesaba girmediğimiz zaman bize hatırlatma mailleri geliyor.Bu maillerden kurtulmak istiyorsanız ve bu Instagram hesabınızı kullanıyorsanız hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Instagram hesabınza bilgisayardan giriş yapınız.Daha sonra ise vereceğimiz linkten giriş yapınız.Karşımıza ise “Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle” gibi bir ifade çıkacak.Bu sayfa için açıklama yaptıktan sonra ise şifrenizi girmelisiniz.

instagram-hesabi-silmek

Burdan “Hesabımı kalıcı olarak kapat” dedikten sonra ise Instagram hesabınız tamamen silinmiş olacaktır.Hesabınızı sildikten sonra ise bir daha aynı kullanıcı ismi ile hesap açamazsınız.

Önceki İçerikAsus Zenfone 2 Teknik Özellikleri
Sonraki İçerikTurkcell, Avea ve Vodafone Sahur İnternet Kampanyası
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz