Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

0
1616

Son zamanlarda en çok kullanılan ve fotoğraf paylaşılan sosyal medya uygulaması bildiğiniz gibi Instagram.Son olarak Facebook firmasının satın almasından sonra büyük bir gelişme ile kullanıcılarının vazgeçilmez uygulaması olan uygulama özellikle yeni telefon satın alanlar için ilk yüklenmesi ve hatta olmazsa olmaz uygulamalar arasına girdi.

Satın alınmasından sonra ise Facebook öyle güncellemeler çıkardıki kullanıcılarının en çok kullandığı uygulama olan Instagram neredeyse her telefonda var ve kullanmayan yok.Tabi en çok kullananılan uygulama olduğu için bazen kullanıcılar için sorunlar teşkil edebiliyor ve hesaplarını kapatmak isteyebiliyorlar.Bir zamanlarda Facebook ile oluşan durumlar şu aralarda Instagram için yapılıyor ve hesaplarını kapatmak isteyenler için anlatacağımız yöntemi kullanabilirler..

Instagram Hesabı Nasıl Kapatılır – Instagram Hesabı Nasıl Silinir

Instagram hesabı kapatabilmeniz için bir bilgisayara ihtiyacınız olacak, veya cep telefonunun browser yani internet sayfasından yapabilirsiniz.

instagram-hesabi-kapatmak

Not : Instagram hesabınızı silmek istiyorsanız mevcutta yani silmek istediğiniz Instagram hesabınızın kullanıcı adınızı ve şifrenizi bilmek zorundasınız.Eğer bilmiyorsanız şifre hatırlatma yöntemi ile yeni bir şifre alınız.Aksi takdirde hesabınızı silemezsiniz.

Hesap silme işlemi için tarayıcınızdan yani internet tarayıcısı üzerinden giriş yaparak vereceğimiz linke tıklayınız.Karşınıza gelen sayfadan ise silme nedeninizi seçiniz ve işlemi uygulayınız.

Hesabını silmek istediğini duyduğumuz için üzgünüz.

Hizmet Koşullarımızdaki değişiklikler hakkında endişeliysen, insanların bize sorduğu konulardan bazılarına açıklık getirdik.

Sadece ara vermek istiyorsan, bunun yerine istediğin zaman Instagram hesabını geçici olarak kapatabilirsin

-Kullanmaya başlamakta zorlandım
-İkinci bir hesap açtım
-Bir şeyi kaldırmak istiyorum
-Çok zamanımı alıyor
-Takip edecek kişiler bulamıyorum
-Başka bir şey dolayısı ile hesabımı silmek istiyorum diyebilirsiniz.

instagram-hesabi-silmek

Eğer hesabınızı telefon üzerinden silmek istiyorsanız bu işlemi Instagram uygulaması üzerinden de yapabilirsiniz.Tabi aynı şekilde şifrenizi bilmeniz gerekmektedir.Aksi halde silme işlemini yapamazsınız.
Instagram hesabı kapatmak
Eğer hesabınızı silerseniz aynı isim altında bir daha Instagram kullanamazsınız ve tüm paylaştığınız resimler,videolar görülmez hale gelecektir.

Instagram hesabınızı silmek- kapatmak yada ortadan kaldırma konusunda halen takıldığınız bölümler varsa ve yapamıyorsanız konu altında soru sorabilirsiniz ve en kısa zamanda sizse yardımcı olabiliriz.

Önceki İçerikLogitech C310 HD Webcam Driver İndir
Sonraki İçerikiPhone 7 ve iPhone 7 Plus Özellikleri ve Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz