Instagram Gönderi Bildirimlerini Aç Özelliği

0
2993

Instagram’ın son güncellemesi ile isterseniz takip ettiğiniz kişilerin paylaşımlarını anlık olarak kişi paylaşım yaptığını anda öğrenebilirsiniz.Bildiğiniz gibi son dönemlerde en çok kullanılan sosyal platform instagram diyebiliriz.Facebook’un satın almasından sonra ise hızlı bir çıkış yapan uygulama günlük fotoğraf paylaşımları ile çok dikkat çekiyor.

Son güncelleme ile sessizce farklı bir özellik eklenen bu uygulamada kişilerin takip ettiği kişiler için anında haber özelliği ile daha çok beğeni ve paylaşım ile farklı bir özellik ekledi..Bu özelikle işaretlediğiniz kişilerin yaptığı paylaşımlar telefonunuza anında geliyor..Bildirim almak istiyorsanız, kişinin profiline girip, isminin yanında yer alan 3 noktaya dokunarak, aşağıda çıkacak Gönderim Bildirimlerini Aç butonuna tıkamanız yeterli.

instagram-bildirim

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery için Launcher Uygulamaları
Sonraki İçerikLG G2 Lollipop Güncellemesi Nasıl Yüklenir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz