İcloud Fotoğraflarınıza Bilgisayardan Erişmek

0
2347

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan sistemlerden biriside Cloud yani Bulut sistemler diyebiliriz.Özellikle büyük firmaların kullanıcıları için sundukları hizmetlerin başında gelen cloud sistemler Apple kullanıcıları içinde bulunmaktadır.Apple kullanıcıları telefondaki yada tabletlerinde resimlerini bir hesap üzerinde saklayabilirler internet olduğu sürece erişebilirler.Tabi sadece telefondan değil aynı zamanda bilgisayar üzerinden de bu fotoğraflarınıza erişebilir ve kullanabilirsiniz.Peki bu erişim için neler yapılmalıdır yani iCloud Photos – iCloud Fotoğraflarınıza bilgisayar üzerinden nasıl erişebilirsiniz bunu görelim..

İlk olarak link: www.icloud.com/icloudcontrolpanel adresi üzerinden bilgisayarınız için olan uygulamayı indirmelisiniz ve bilgisayarınıza kurmalısınız..

iclouds_photos_indir

Kurulan İcloud uygulamasını açıyoruz ve hesap bilgilerimizi giriyoruz.Yani Apple Store için kullandığımız kullanıcı adı ve şifremiz ile açıyoruz.

icloud_photos_indir

Hesap bilgilerinizi girdikten sonra bilgisayarım simgesine tıklayınız ve farklı bir bölüm karşınıza gelecektir.Buradan internet bağlantınız üzerinden yüklediğiniz fotoğraflarınıza erişebilirsiniz.
icloud_apple_hesap

Son işlemden sonra bitecektir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki İçerikFotoğraflarınıza Yazı Yazmak İçin En İyi Uygulamalar
Sonraki İçerikWindows 10 WiFi Sorunu Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz