Haftanın En İyi Android Oyunları

0
1133

Hergün mobil dünyada bir ok gelişme oluyor ve bunlardan en çok etkilenen yer ise oyunlar ve uygulamalar bölümü diyebiliriz.Android işletim sisteminin mağazası olan Google Play ile istediğiniz ücretli yada ücretsiz uygulamaları indirip kullanabilirsiniz.Telefonlarımıza ise hergün yeni bir uygulama yada oyun indiriyoruz.Tabi haliyle indirmek bazen yetmiyor ve gözden kaçırdığımız birçok oyun var diyebiliriz.Bizde her hafta sizler için belirli kategorilerde oyuna listemizde yer vereceğiz.Şimdi sizler için seçtiğimiz oyunları inceleyelim..

angry-birds-star-wars
1-Angry Birds Star Wars
İlk çıktığı zamanları hatırlarsanız neredeyse herkesin ağzında yada telefonunda bu oyun yüklüydü.Zamanla popülerliği düştü diyebiliriz.Çünkü hergün yeni bir oyun çıkıyor ve kendini yeniliyor.Angry Birds Star Wars bölümünde ise farklı karakterlerle maceralara devam ediyorsunuz.

granny-smith-google-play
2-Granny Smith
Granny Smith oyunu iyi bir grafik görüntüye sahip diyebiliriz.Android ve İos markette en çok indirilen ve oynanan oyunlar listesinde yer almaktadır.Oyunda ise Elma avı yapmaktasınız.Oyunun ücretsiz ve ücretli versiyonları bulunmaktadır ve dikkat ediniz bağımlılık yapabilir.

android-blog-atlat-oyunu
3-Blok Atlat
Blok Atlat oyunun adında da anlaşılacağı gibi sağdan ve soldan size gelen bloglardan kaçmaya çalışmalısınız.Kahramanınız ile engellere çarpmadan sonsuza doğru yükselmeye çalışmalısınız.Türk geliştiriciler tarafından yapılan bu oyunda eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Önceki İçerikMacBook’un Sesi Nasıl Yükseltilir
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Kapanıp Açılıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz