Güzellik ile İlişki Arasındaki En Önemli Fark

0
1163

Sağlıklı bir ilişkiniz varsa sivilceden, stresten uzak bir hayat sürdürebilirsiniz. Ama eğer kavga sırasında yüksek desibelleri görüyorsanız sivilcelerinizin çıkması çok normaldir. Üzgün geçirilen bir gecenin sabahında rimelleriniz akmış olabilir ya da takım elbiseyle kendinizi uyurken bulabilirsiniz. Tüm bunlardan kurtulmak için Gri Panda ilişki içeriklerini okuyabilir ardından ilişkiyle güzelleşen cildinizi daha da güzel hale getirebilirsiniz.

Leyla ve Mecnun gibi olacaksınız demiyoruz ama en azından değindiğimiz bazı küçük noktalarla sevgilinize etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da hiç sevgiliniz yoksa ve ilk kez bir kadınla ya da bir erkekle özel bir buluşma yapacaksanız spagetti yeme konusunda ve yemeği üzerinize dökmeme konusunda uzmanlaşmanızı sağlayabiliriz. Tabi ilk buluşmalarda nasıl görünmeniz gerektiğine de karışıyor olacağız. İddialı makyaj yapmaktan kaçınmalı ve daha sade bir görünüm elde etmeniz gerekecektir. Ellerin bakımı da güzellik bakımından oldukça önemli. Erkeklerin de parfüm şişesini üzerlerine dökmemesi gerektiğini hatırlatacağız.

gri-panda

Güzellik ve bakımla harmanlanan kalıcı ilişkiler için bizi takip etmeyi unutmayın. Her şeyin bir çözümü var ve biz bu sorunları çözmek için ağlamak istediğinizde başınızı koyacak bir omuz da olmaya hazırız. Eğer dert sizde ise dermanı Gri Panda’da. Hayatı pandalar gibi kaygısız, dertsiz, tasasız yaşamak gerekiyor. Pandalar gibi sevmek, ama pandalar gibi makyaj yapmamak gerekiyor. Umutsuzluğu çöpe gönderip en platonik imkansız aşkları masaya yatırmak gerekiyor. Rimeller akmasın, bebeksi sinek kaydı tıraş olan beylerin de kıymeti bilinsin!

Önceki İçerikKaldırılamayan Programları Telefondan Kaldırma
Sonraki İçerikTürkiye’nin İş Arama Motoru: Neuvoo!
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz