Görüntülü Arama Sonlandırıldı Bir Ağ Hatası Oluştu

1
29263

Görüntülü Arama Sonlandırıldı Bir Ağ Hatası Oluştu

Akıllı telefonlarda son zamanlarda en çok yapılan işlemlerden birisi 3G ve 4G internet hızı ile görüntülü konuşma işlemi diyebiliriz.Özellikle Samsung cihazlarda görüntülü konuşma oranı diğer cihazlara göre daha fazla.Diğer cihazlarda ise bildiğiniz gibi genel olarak görüntülü konuşma yapabilmek için uygulama kullanmak gerekmektedir.Hatta İphone model bir cihaza sahipseniz bu durum yada uygulama ile yapılabilir yada İphone model cihazlar kendi aralarında görüntülü görüşme yapabilir.
Peki telefonunuzda görüntülü konuşma yapmak istediniz diyelim ve Samsung marka bir cihaza sahipsiniz.Görüntülü konuşma yapmak istediğiniz zaman ise karşınıza Görüntülü Arama Sonlandırıldı Bir Ağ Hatası Oluştu şeklinde bir uyarı çıkmaktadır.Bu uyarıdan kurtulmak için ve görüntülü konuşma yapabilmek için ise ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekmektedir.
İlk olarak 3G ayarlarınızın kullandığınız operatöre göre açık olması gerekmektedir.İster mesaj yoluyla açabilirsiniz. İsterseniz de kullanmakta olduğunu operatörü arayarak 3G yada 4G ayarlarınızı açabilirsiniz.

3G-4G-LTE aktifleştirmek için
-Turkcell için kısa mesaj olarak ‘ 3G ‘ yazın ve 2222 ‘ ye SMS gönderiniz.
-Vodafone için kısa mesaj olarak ‘ 3G ‘ yazın ve 3636 ‘ ya SMS gönderiniz.
-Avea için kısa mesaj olarak ‘ 3G ‘ yazın ve 3334 ‘ e SMS gönderiniz.

LTE Ağ modunu operatörünüz tarafından açmak
-Vodafone: 4 bucak G’yi ücretsiz denemek için 4BUCAKG yaz 4545’e yolla.
-Türkcell: 4.5G yazıp 2222’ye SMS gönderebilirsiniz.
-Türk Telekom: 4.5G HAZIR yazıp 5555’e Mesaj gönderebilirsiniz.

Daha sonra ise telefonunuzdan şebeke seçimi yapmalısınız.Android akıllı telefonlarda bu işlem için Ayarlar bölümüne ve daha sonra Mobil Ağlar bölümünden yapabilirsiniz.

Buradan istediğiniz gibi 3G-4G ayarlarınızı yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.Sadece tek bir bağlantı seçmeyiniz.Auto yada Otomatik olarak seçim yaparsanız 3G yada 4G olmayan yerleri seçimini yapacaktır ve daha iyi kullanmaya devam edeceksiniz.

Önceki İçerikCounter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikPlaystation Cafe Açmak İstiyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz