Google Play Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım

16
6805

Gmail mail adresi ile gelen ve android cihazların vazgeçilmez hesabı olan gmail hesabı ile vazgeçilmez hale gelen ve google play storeden istediğimiz indirdiğimiz gmail adresimiz artık android telefonlar için çok önemli bir hale gelmiştir.Eğer android cihaz kullanıyorsanız gmail hesabınız çok önemlidir.Nedeni ise yada en büyük sebebi yedekleme işlemi gmail hesabınıza yapmanızdır.Yani özellikle telefonunuzdaki kişi listesini gmail hesabınıza yaptığınız için başka biri sizin gmail hesabını kendi telefonununda giriş yaparsa sizin kişi listenize sahip olabilir.

Bu işlem için ilk olarak güvenliğinize dikkat etmeniz gerekmektedir.İlk olarak bilgilsayarınıza antivürüs programı kurmanızda fayda vardır.

Diğer bir durum ise her bilgisayardan ya da telefondan gmail hesabınıza giriş yapmayınız.

Gmail hesabınızı kimseye vermeyiniz tek kullanımlık olsa bile vermeyiniz.

Eğer gmail hesabınız çalınmış yada unutmuş iseniz bu işlemi şifremi unuttum seçeneği ile geri alabilirsiniz.

İlk olarak google.com.tr ye giriş yapınız ve sağ üst köşeden oturum aç seçeneğine geliniz hemen altında Hesabınıza erişemiyor musunuz? yazısını göreceksiniz.Buraya tıkladığınızda ne gibi bir sorun yaşadığınızı soracaktır.
google_play_hesabı

yukarıdaki resimden istediğinizi seçebilirsiniz ve hangi sorunu yaşıyorsanız onunla ilgili işlem yapabilirsiniz.

Önceki İçerikNokia Lumia 520 İnterneti Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikNokia Lumia 720 Zil Sesi Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

16 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz