Google Maps Material Design Tasarımı

0
1160

Android 5.0 güncellemesi ile değiştirilen Android tasarımına tüm uygulamalar hızlı bir şekilde güncellenmeye başladı.Haliyle ilk güncellemelerde Google’dan gelmeye başladı ve Google Maps Material dizayn görünümüne kavuşacak.

Google Maps kullanıcı deneyimi tasarımcısı Evelyn Kim,sadece görsel olarak değil kullanımda da belirli değişiklikler yapıldığını anlattı.”Katmanlar ve düğmeler hayata geçiyor, bu sayede yol tariflerine, önerilere ve görüntülere ulaşmak için nereye dokunacağınızı biliyorsunuz.” Yeni Maps, konumları dolaşmak için yeni yollar sunmanın yanı sıra, daha iyi OpenTable ve Uber entegrasyonuyla geliyor.

google-maps-tasarim-guncelleme
Blog haberlerine göre ise Google Maps Material Design güncellemesi ilerleyen günlerde ise Android ve İos kullanıcıları için indirilmeye başlanacak..Android için Google Play,İos cihazlar için App Store mağazalarını kontrol etmeyi unutmayınız.

Önceki İçerikWhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır
Sonraki İçerikSony Xperia Z4’ün Teknik Özellikleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz