Google Google+ İle Bağlarını Koparıyor

0
1232

Geçtiğimiz yıllarda büyük kararlar alarak Facebook için bir rakip olmayı hedefleyen Google bu sefer istediğini alamadı ve Google+ için kararını verdi.Bildiğiniz gibi Sosyal Medya denildiği zaman akla ilk gelen Facebook ve diğerleri diyebiliriz.Buna karşılık olarak Google 28 Haziran 2011 tarihinde yeni servisi ve Facebook için rakip olacağını iddia ettiği Google Plus için yeni kararlar aldı.Google yaptığı açıklamada, şu anda diğer Google servisleriyle ilişkilendirilmiş olan Google+’ın, bu servislerden ayrılacağını açıkladı.

Google Plus kullanmak sanki kullanıcılar için bir dayatma sistemi gibi görülüyordu ve kullanıcıların diğer Google servislerine giriş yapabilmesi için zorunlu olarak kullandırıyordu.Bu ayrılma kararında ise ilk olarak Google’ın popüler video paylaşım ağı YouTube olacak.YouTube’da hesap açmak için gerekli olan Google+ servisi birkaç ay içerisinde YouTube’da devreden çıkartılacak. Ayrıca bugünden itibaren Google+ ile açtığınız YouTube hesaplarından yapacağınız video yorumları Google+ sayfanızda görüntülenmeyecek.

Google,Youtube üzerinden başlattığı bu ayrılık kararından sonra diğer servisleri üzerinde de etkileşimi görülecektir.Ayrılık sonrası Google Plus kullanımı devam edecek ve geliştirilmeyede devam edeceği açıklandı.Gerçekleştireceği bu hamlelerle kullanıcıların Google+’a mahkum kalmadan Google servislerini kullanabilmelerini istiyor.

Önceki İçerikWindows Bildirimlerini Devre Dışı Bırakma
Sonraki İçerikWindows 10 Yayınlandı-Windows 10 Nasıl Yüklenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz