Google Chrome Delta-Homes Sayfasını Kaldırma

0
1409

Günümüzün büyük bir zamanını internette geçirmekteyiz.Hergün ise birçok program indirmekteyiz ve bunları deniyoruz.Bazen ise izinsiz olarak yada merak ederek farklı uzantılı dosyalar bilgisayarımıza kurarak zararlı dosyaları bilgisayarımıza bulaştırarak kullanılmaz duruma getirebiliyoruz.Bazende işimiz yarayan bir programın uzantısı olarak farklı eklentilere kurularak bilgisayarımıza giren birçok dosya bulunmaktadır.Bu gibi durumlarda ise giren bu zararlı dosyaları silmemiz gerekmektedir.

Bu uzantılardan biride Delta-Homes sayfası diyebiliriz.Delta-Homes sayfası bilgisayarımızda bulunan tarayıcılarımıza bulaşarak anasayfa girişini değiştirir.Eğer farklı bir giriş sayfası yapmak istersek eğer değişmeyecek ve bundan kurtulmamız gerekecek.Delta-Homes sayfasından kurtulmak istiyorsak bazı programlardan yardım almamız gerekmektedir.İlk olarak bilgisayarımıza AdwCleaner programını indirmemiz gerekmektedir.

İndirdiğimiz AdwCleaner programını bilgisyarımıza kuruyoruz ve tarama işlemine başlıyoruz.Kısa zaman sonra bilgisayarmızda bazı zararlı dosyaların bulunduğunu göreceksiniz.

adwcleaner-scanner-virus

Bu dosaylardan zararlı olanları seçerek silme işlemine başlayabiliriz.Clean seçeğini ile bu temizleme işlemine başlayabiliriz.

adwcleaner-scanner

Çıkan sonuçlardan ise Delta-Homes girdilerini buluyoruz ve işaretliyoruz.Bu verileri sildikten sonra ise bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

google-chrome-delte-homes

Daha sonra ise kaldırmak istediğimiz İnternet Tarayıcısında sağ tıklıyoruz ve Hedef URL bölümünden Delta-Homes yazan bölümü temizliyoruz.

Önceki İçerikVodafone Eksiye Düşme Nasıl Kapatılır?
Sonraki İçerikAndroid Cihazlara Başlat Menüsü Eklemek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz