Google Android Uygulaması

0
1096

Google bildiğiniz en çok kullanılan ve tek olarak diyebileceğimiz arama motorudur.Google sonrası birkaç arama motoru daha çıkmıştır.Bunlar Yandex ve Bing olarak çıkmıştır.Tabi bu çıkışlar fazla bir etkileşim gösteremedi ve Google artık bu kulvarda tek olarak devam etmektedir.Daha sonra ise Google mobil işletim sistemini olan Android işletim sistemini çıkarmıştır.Bu işletim sistemi için ise birçok uygulama ve oyun çıkmaktadır.Tabi tekrar arama yapmak istiyorsanız ve doğru bilgiye ulaşmak istiyorsanız Google bu durum için mobil cihazlarında da Google uygulamasını çıkardı ve son bir güncelleme ile daha hızlı hale getirdi diyebiliriz.

Android için Google uygulaması: Web’de ve cihazınızda ihtiyacınız olan şeyi bulmanın en hızlı, en kolay yolu.
• Web’de, telefonunuzda veya tabletinizde hızlı şekilde arama yapın
• Aramak ve daha pek çok şeyi yapmak için sesinizi kullanın
• Bulunduğunuz konuma göre kişiselleştirilmiş sonuçlar alın

Ayrıca: *Google Asistan* size doğru zamanda doğru bilgileri verir. Güne başlamadan önce size hava durumunu söyler, işe gitmek üzere evden çıkmadan önce muhtemel trafik durumunu bildirir ve daha pek çok bilgi verir (Google Asistan şu anda Android 4.1, Jelly Bean’de kullanılabilir).

Google Android Uygulaması

Önceki İçerikKristina Pimenova Kimdir-Kristina Pimenova Resimleri
Sonraki İçerikZigzagfone Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz