Google Android Akıllı Telefon Öneri Sistemi

0
2490

Google artık bize istediğimiz özelliklere göre akıllı telefon önerebilecek.Bildiğiniz gibi karne günü yaklaşıyor ve çocuklarımız için iyi bir hediye almak isteyebiliriz.Kullanım alanına göre belirleyeceğimiz özelliklere göre Google bize Android telefon önerebilecek.Android işletim sistemine sahip bir çok markaya ait akıllı telefonlar bulunmaktadır.Kullanıcılar için ise esçim biraz zor olabilir nedeni ise çok fazla telefo üretilmesi diyebiliriz.Google firmasının geliştirdiği bir internet sitesi ile belirlediğimiz özellikler ile Google bize en iyi cihazların bir listesini yapıyor.

google-android-telefon

İlk olarak Google firmasının hazırladığı siteye buradan ulaşabilirsiniz.Daha sonra ise Get Started dedikten sonra özellikler penceresi gelecektir.Sosyal Medya,Oyun,Video,İnternet,Fotoğraf çekme gibi özellikler olacaktır siz hangisinde nasıl kullanacağınız dair sorular olacaktır.

google-telefon-secmek

Siz seçim işlemlerini yaptıktan sonra ise alt bölümde olan Show me Phone butonuna tıklayınız ve seçtiğiniz özelliklere ait telefonlar sıralacaktır.

Önceki İçerikYandex Radio Rusya’da Tanıtıldı
Sonraki İçerikTeknosa Mobil Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz