Gmail’de E-Postaları için Geri Al Seçeneği Geldi

0
1215

Google üzerinde kullanıcıların kullanabileceği birçok servis bulunmaktadır.Bu servislerden en yaygın olanı ise Gmail Mail servisidir.Haliyle en yaygın olan bu serviste en çok kullanılan mail servisidir diyebiliriz.Günlük olarak bir çok iş yapıyoruz ve özellikle bu iş hayatımızı mailler üzerinden devam ettiyorsak bazı hatalarda yapabiliriz.Gmail Labs etiketiyle, beta olarak sunuyordu. İşte bu özellik, nihayet beta aşamasından çıktı ve Gmail’in bir parçası olarak, resmiyet kazandı. Bu sayede artık yanlış gönderilen e-postalar iptal edilebilecek.

Bu özelliği kullanabilmek için ise Gmail ana ekranının sağ köşesinde bulunan çark işaretini tıklayıp “Ayarlar” menüsüne geçtikten sonra “Göndermeyi geri al” seçeneğini aktif duruma getirmek gerekiyor.

gmail-mailleri-geri-almal

Hatalı e-postalar için 5, 10, 20 ve 30 saniyelik bir geri alma opsiyonu ayarlayabiliyorsunuz. En fazla 30 saniye içerisinde gönderdiğiniz iletiyi iptal etme şansına sahipsiniz.

Yeni bir e-posta gönderdiğinizde, ekranın üst kısmında belirecek “Geri al” seçeneğiyle iletiyi iptal edip gönderilmesini engelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikWindows 10 Mobile Müzik Uygulaması Güncellendi
Sonraki İçerikFacebook Kiwi Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz