Gittigidiyor Güvenilir Midir?

0
1907

Gittigidiyor Güvenilir Midir?

Gittigidiyor e-Ticaret sitesi güçlü bir güvenlik duvarına, gelişmiş bir e-ticaret sistemine sahip olması sebebiyle güvenilir bir sistemdir. İster banka kartı ile ister kredi kartı ile isterseniz de sanal kart ile alacağınız ürünler için üç boyutlu ödeme sistemi ile karşı karşıya gelirsiniz. Bu sistem, sizin bilgilerinizi korurken, kötü amaçlı yazılımcıların size erişmesini imkansız hale getirir. Kredi kartı bilgilerinizi girseniz bile mobil onay sistemi karşınıza çıkar. Mobil onayından sonra üçüncü güvenlik sistemi de tamamlanmış olunup, ilgili ürün için ödemeniz gerçekleştirilir. Bu şekilde siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünü, o mağazada yazan fiyat ile sahip olursunuz.

Sitenin güvenlik açısından bir güzel özelliği ise, ürünün ödemesini yapmanıza rağmen mağazaya ürün için ödediğiniz para miktarının yansımamasıdır. Siz ürününüzü satın aldığınızda para sistemde bekletilir ve ürün elinize ulaştığında onaya düşüp, para mağazanın eline geçer. Bu da gerçekten çok başarılı bir sistem olarak işleyip, kullanıcılarının takdirini kazanmaktadır. Paranızın karşılığını tam almak adına elinize geçen ürünü dört dörtlük inceledikten sonra onay vermenizi öneriyoruz. Tabi burada art niyetli davranmamak da önem arz ediyor.

Sistem hem müşteriyi hem de satıcıyı koruyan bir altyapıya sahip ancak, yine de art niyetli kişilerin önüne geçilmesi her sistemde imkansız olduğu gibi burada da durum böyle. Bu da bize mağaza güvenilirliğini ön plana getiriyor. Gittigidiyor.com sistemi herne kadar kusursuz işleyen bir sistem olsa da, içerisindeki bazı kötü niyetli mağazalara dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü sitenin içerisindeki bu mağazalar ile bir bağlantısı yok, sadece onlara ürünlerini sergilemeleri için ev sahipliği yapıyor. Bu yüzden, bir ürünü almadan önce o ürünün mağazasının güvenilirliğini araştırın. Mağaza kalitesi hakkında size üç nokta yol göstericilik yapacaktır. Birincisi kullanıcı yorumları ikincisi kullanıcı yorum sayısı ve sonuncusu mağazanın ya da bireysel satıcının ne kadar süredir ürün satışı yaptığı. Seçeceğiniz mağazanın %99 dolaylarında olumlu yorum almış olmasına, olumsuz yorumların da, karşılıklı anlaşmazlığa dayalı olmasına(yani sadece satıcıdan kaynaklı olumsuzluk içeren mağazalar olmamasına), en az 30 yorum atılmış olmasına ve son olarak mağazanın en az dört aydır satış yapıyor olmasına özen gösterin.

Önceki İçerikN11.com Güvenilir Mi?
Sonraki İçerikTürk Telekom Bedava İnternet 2017
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz