General Mobile Gm 5 Plus Zil Sesi Nasıl Değiştirilir

1
7955

General Mobile Gm 5 Plus Zil Sesi Nasıl Değiştirilir
General Mobile firmasının son cihazı bildiğiniz gibi Gm 5 Plus modelidir.Cihaz özellikleri ve fiyatı bakımından birçok cihaza taş çıkartabilir diyebiliriz.Cihaz üzerinde 6.0 Marshmallow geldiği için 6.0 Marshmallow kullanan modellerde bazı kısıtlamalar bulunmaktadır.Bu kısıtlamalardan kullanıcılar için en önemlisi cihazda istediğimiz melodiyi yada müziği zil sesi olarak ayarlayamamak.Bu işlemi ise direkt olarak yapamıyoruz yani ayarlar bölümünden eski mantık ile yapılmıyor.Zil sesi yapmak için ise uygulama yardımı almak zorundayız.

General Mobile GM 5 Plus özellikleri
5.5 inç IPS tabanlı bir ekran ile gelen General Mobile 5 Plus, Full HD çözünürlüğünde görüntü deneyimi sunuyor. Bu ekran Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Ayrıca ekran camının 2.5d olduğunu da hatırlatalım.
General Mobile 5 Plus Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM’den gücünü alıyor.
13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen General Mobile 5 Plus, DxO Mark standardına uygun olması ile dikkat çekiyor.
3.100 mAh kapasiteli batarya ile beslenen General Mobile 5 Plus, Qualcomm’un hızlı şarj 3.0 teknolojisini de destekliyor.
32 GB dahili depolama birimini microSD kart desteği sayesinde 128 GB’a kadar artırabiliyorsunuz.

Video görüldüğü gibi General Mobile GM 5 Plus modelinde zil sesi yapabilmek için File Explorer vb. bir uygulama indirmemiz gerekmektedir.En çok kullanılan uygulama ise ES Dosya Yöneticisi uygulamasıdır.Bu uygulamayı ise Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

ES Dosya Yöneticisi Nedir
ES Dosya Yöneticisi (ES File Explorer) ücretsiz, tam donanımlı bir dosya ve uygulama yöneticisidir.
Tüm bu işlevleri bir arada sunar: dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, görev sonlandırıcı, indirme yöneticisi, bulut depolama istemcisi (Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net, Sugarsync, Yandex, Amazon S3, ve Ubuntu One…), FTP istemcisi, ve LAN Samba istemcisi.
Hem android cihazlarda hem de bilgisayarlarda resim, video, müzik, metin dosyalarına ve diğer dosyalara erişim sağlar.

Önceki İçerik1’den 200’e Kadar Olan Asal Sayılar
Sonraki İçerikHediyeci mobi Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz