General Mobile Elite Desen Şifresini Unuttum

1
5115

Soruyu Gönderenin Adı : merve / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Yeni çıkan General Mobile Elite modelinden aldım ama desen şifresini unuttum.Biraz nette dolaştım format atmam gerektiğini öğrendim ama telefonumda resimlerim var bunları kurtarmanın bir yolu varmı?
Cevap : Ne yazıkki format atmanız gerekiyor diğer türlü açılmayacaktır.Yani formattan sonra tüm bilgileriniz siliencektir.
Format Atmak
2 farklı format atma yöntemi bulunmaktadır.Bunlardan ilki ayarlar bölümünden yapılan format atma işlemi.Bu işlem çok desen kilidinden sonra işe yarayan bir durum değil ama genede nasıl yapıldığını açıklayalım.
Menü > Ayarlar > Yedekle Ve Sıfırla > Fabrika Verilerine Sıfırlama > Tlf.sıfırla > Herşeyi sil şeklindeki işlem yolunu izleyerek telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

Ses açma tuşu Menüde yukarı götürür, ses kısma tuşu Menüde aşşağı götürür ve Kilit tuşu ise onaylama işlevi görür. Telefon onarım moduna girdiğinde ekrandaki seçeneklerden ” Wipe data/Factory reset ” üzerine ses açma/kısma tuşlarını kullanarak gelin ve kilit tuşuna basarak onay verin.
Onaylama işleminden sonra gelecek ekran teyit amaçlıdır. Aynı tuşları kullanarak ” Yes – delete all user data ” seçeneğinin üzerine gelerek onaylayın. Bu aşamada telefon sıfırlama işlemini gerçekleştirerek ilk ekrana dönecektir. Açılacak ekrandan ” Wipe cache partition ” seçeneğini seçerek onay veriniz. Bu seçenek telefonunuzda bulunun gereksiz önbelleğin silinmesini sağlamaktadır.
Sonrasında son olarak ” Reboot system now ” seçeneğine gelerek onay verin.

Önceki İçerikParmak İzi Okuma iPad Air ve iPad Mini’ye Geliyor
Sonraki İçerikHuawei’den Yeni Telefon Ascend P7
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz