General Mobile Discovery Kapanma Sorunu

10
10678

general-mobile-kapanma-sorunu

Soruyu Gönderenin Adı : fırat / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: General mobile discovery telefon aldım ama telefonum günde 2 kere kendiliğnden kapanıp açılıyor ve bundan rahatsız oluyorum.Bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Cevap : Bu tam olarak bir sorun değil arkadaşım ayarlar bölümünde yapabileceğiniz bir durumdur.Yani telefon otomatik olarak kapanmaya ve açılmaya ayarlanmıştır.Bu durumu kapatmak için Telefonunuzun tüm ayarlar kısmına geliniz daha sonra orada olan açma kapatma ayarlarından 2 farklı ayar göreceksiniz.Gece ve Sabah ayarları olarak farklı iki zaman belirleyebilirsiniz.Bunları kapatırsanız telefonunuz kapanmayacaktır.

Önceki İçerikSunucudan Bilgi Alınırken Hata Oluştu
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Arka Plan Resimleri
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

10 YORUMLAR

  1. General mobile discovery elite var bende akşamları telefon kapanıp açılıyo buna bi çözüm var mı? gece ve sabah ayarı denilen bi bölüm bulamadım…

  2. Elite telefonumda ayni sorunu bende yaşıyor um kendi kendine kapanıp aciliyor onun disinda herhangi bir silinti yasamadim teknik servise getirmelimiyim yoksa telefondan yapilacak bir ayar problemi cozermi bilemedim?

  3. Gm elite 32 gb kullaniyorum telefonum root lu telefonum kapandi ve bida ha acilmadi aciyorum kapaniyor ve kendi kendine acikip kapaniyor telefon acilmiyor general mobile yazisindan baska bir sey goremiyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz