General Mobile Discovery Kapanıp Açılıyor

1
2703

general-mobile-discovery-kapanip-aciliyor

Soruyu Gönderenin Adı : Ahmet / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:telefonu alalı 1 ay oldu başta böyle sorunu yoktu ama aldıktan 2 hafta sonra felan başladı neden internete watsapa girdiğimde kapanıp açılıyo yada hiç açılmıyo ne olur cevap atın şimdiden garantiye göndermek istemiyorum

Cevap : Telefonunuzda yazılım olarak bir sıkıntı var..Bu işlem ise sıfırlama yaparak çözebilirsiniz.Sıfırlama işlemini ise aşağıda anlattığımız gibi yapabilirsiniz..

General Mobile Discovery Sıfırlama Nasıl Yapılır

İlk olarak telefonunuz kapatınız.Daha sonra ise Ses Açma + Güç Butonu (Power) Tuşlarına basılı tutunuz General Mobile Yazısını gördüğünüzde ise elinizi ses açma tuşundan çekiniz.Ekranda Recovery geldiğinde ise tüm tuşları çekmeniz gerekmektedir.

Daha sonra ise Wipe Data / Factory Reset yazısı geldiğinde ise Ses kısma ve açma tuşu ile hareket ettiriniz.En son olarakda Güç tuşu ile onaylama yapınız.Ekranda ise Yes Delete All User Data bölümüne geliniz ve onaylayınız.

Not : bu işlem için mutlaka şarj durumunuz en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz.Aksi halde formatlama durumudna kapanması telefonda kalıcı hasarlar oluşmasına sebep olabilir.

Önceki İçerikHaftanın En İyi Android Oyunları
Sonraki İçerikGalaxy S4 için Android 5.1 Lollipop Nasıl Kurulur
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz