General Mobile Discovery Kamera Kayboldu

6
32529

Ülkemizde bildiğiniz gibi en çok satan akıllı telefonlardan biri olan General Mobile Discovery teknik özellikleri ve fiyatı ile kullanıcıları için iyi bir seçim nedeni oldu diyebiliriz.Tabi her akıllı telefonun her zaman ki gibi farklı sorunları bulunmaktadır.General Mobile cihazlar için en çok yaşanan sorunlardan biriside kaybolan kamera yada silinen kamera diyebiliriz.Özellikle temizleme uygulamaları kullanıyorsanız kameranız silinebilir ve kullanamayabilirsiniz.Kamera ile ilgili başka bir yazılımsal probleminiz varsa da bu çözümü uygulayabilirsiniz.

General Mobile Discovery Teknik Özellikleri

Sadece teknik özellikleri belli olan model hakkında çok fazla detaylı bir bilgi yok.Yeni General Mobile modeli Discovery 2; 5 inç büyüklüğünde 1280 x 720 çözünürlükte 720P IPS ekran, 1.4 GHz hızında 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, Adreno 305 GPU (Grafik İşlem Birimi), 1 GB RAM, microSD destekli 4 – 16 GB dahili hafıza, 2500 mAh kapasitede batarya, 13 megapiksel çözünürlükte arka kamera, 5 megapiksel çözünürlükte ön kamera, Android KitKat 4.3 işletim sistemi ve çift SIM desteği gibi başlıca teknik özelliklere sahip.

Uygulamayı yeniden nasıl yükleyeceğim diyorsanız;

1-Aşağıdaki linkte vereceğim .apk dosyasını telefonunuza indirin.
2-apk dosyasını yükleyin ve uygulamayı “Uygulamalar Menüsü”nden kontrol edin. Artık orjinal GMD kamera uygulamanız telefonunuza yüklü.

Amigo_Camera.apk

Önceki İçerikOffice 2007 – 2010 – 2013 Türkçe Yapmak
Sonraki İçerikFacebook’ta Yer Bildirimi Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. arkadaş apk yüklemiş nasıl açılmasını bekliyorsunuz,apk yı telefona yüklüyeceksiniz vede kuracaksınız eğer aynı uygulama var ise değiştirilsinmi diye sorar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz