General Mobile Discovery İçin Tema Programları

0
2454

 

Bildiğiniz gibi android cihazların en büyük özelliği istediğiniz uygulamayı ve programı yükleyebilmek ve istediğiniz
gibi özelleştirilmesidir.Bu özellik ile ister program istersenizde temalar ile telefonunuzu istediğini gibi düzenleyebilirsiniz.Tabi eski cihazlarda olan tema durumu android cihazlarda bulunmuyor.Yani tema ile görsel zenginlik sağlamak istiyorsanız launcher dediğimiz uygulamalarla telefonumuzu düzenleyebiliyoruz.Sizin için general mobil discovery cihazların launcher uygulamlarını inceledik..

GO Launcher EX : En çok tercih edilen launcherlardan biridir.Diğer launcherlara göre özellikleri daha fazladır ve daha falza özelleştirilebilir..

Smart Launcher : Sistem gereksinimleri olarak diğer programlara göre daha iyi bir kullanım sağlayan bu uygulama daha hızlı ve performans sağlan bir launcherdir.

KitKat Launcher : Android 4.4 olarak çıkan işletim sisteminden almıştır isminiz.Telefonunuz 4.4.2 olarak desteklemiyorsa bunu deneyebilir ve Kit Kat temasınızı kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Elite Ekran Görüntüsü Almak
Sonraki İçerikSelfie Nedir? Selfie Nasıl Çekilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz