General Mobile Discovery Air Stock Rom Nasıl Yüklenir

3
11266

Her geçen gün farklı markalara ait yeni cihazlar piyasaya çıkmaktadır.Bunlardan birisi ise General Mobile Discovery Air modelidir.General Mobile firması genel olarak ucuz ve performansa yönelik cihazlar çıkardığı için fiyatlarıda ona göre düşük oluyor.Android işletim sistemi ile çıkan ürünler genel olarak yazılımsal problemler ile karşımıza gelebiliyor yada güncelleme yapmak için işlem yapmak zorunda kalabiliyoruz.Eğer General Mobile Discovery Air modeline sahipseniz yazılım atmak istiyorsanız yada virüs temizleme işlemi yapmak istiyorsanız aşağıdaki anlatacağımız yöntem ile kolayca yazılım atabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

Gerçek 8 çekirdekli MediaTek işlemci
General Mobile, Discovery Air’de MediaTek’in 8 gerçek çekirdekten oluşan MTK MT6592’sine yer vermiş. 1.7GHz değerinde çalışan işlemci, 1GB RAM ve Mali-450MP GPU’sundan destek alıyor. 2012’de kullanılmaya başlanan bu GPU, 2D/3D uygulamalara ve 4K ekran çözünürlüğüne de destek veriyor. Ayrıca cihazın 16GB dahili belleğinin olduğunu, microSD desteği yok…

İlk olarak gerekli olan yazılım ve driver dosyalarını indirmelisiniz.

discovery-air-stock-rom

Scatter yazan bölümüme indirmiş olduğunuz rom dosyasında Scatter yazan dosyayı gösteriniz ve cihazınızı kapatınız.Cihazı kapattıktan sonra ise data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız.Eğer doğru şekilde ve eksiksiz bir şekilde programları kurduysanız tanıma işlemi olacaktır ve işlem bitecektir.

Siz Download olarak işaretlediğiniz zaman ise Rom yükleme işlemi başlayacaktır ve kısa süre sonra işlem bitecektir.

İşlem bittikten sonra ise cihazın Ses kısma Tuşu ve power tuşuyla factory moduna girip,”Clear MMC” Seçiniz power tuşu ile onaylayınız!

Önceki İçerikMac Ekran Görüntüsü Alma – Screenshot Alma
Sonraki İçerikArşiv Biçimi Tanınmıyor Veya Arşiv Hasarlı Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz