Galaxy S5 Wifi Bağlanma Sorunu

0
7867

Samsung firmasının en çok sattığı cihazlardan biride Galaxy S5 modelidir.Bu gibi satış rakamları yüksek cihazlarda ise zamanla farklı problemelr çıkabiliyor.Özellikle İphone modelinde bildiğiniz gibi yazılımsal olarak birçok sorun çıkmıştı.Aynı durumda ise şimdide Galaxy S5 modelinde görülmektedir.Bu model ise Wifi bağlanma sorunu yaşanmaktadır.

Bu wifi problemi için ise telefon üzerinden birkaç ayar yapmamız gerekmektedir.İlk olarak Wifi bağlantımıza giri yaparak Unut dememiz gerekmektedir.Daha sonra ise tekrar aynı bağlantı üzerinden bağlanınız.Bağlandığınız ağ Bağlantısının üzerinde 2 saniye kadar dokununuz ve bekleyiniz.Buradan ise farklı bir pencere açılacaktır.

android-dns-degsitirme

Bu sekmeden sonra ise Gelişmiş Seçenekler bölümüne geliniz.Buradan IP ayarlarınızı düzenleyeme gireceksiniz. “DHCP” nin üzerine tıklayarak “Statik” seçeneğini seçin.Daha sonra karşınızda açılacak olan DNS 1 sekmesinin yerine “8.8.8.8” , DNS 2 sekmesi yerine ise bu sefer “8.8.4.4” yazarak kaydedin.

Önceki İçerikWindows Phone SD Karttan Nasıl Uygulama Yüklemek
Sonraki İçerikAndroid’de DNS Değiştirme Yöntemleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz