Firefox Temaları – Ücretsiz Binlerce Tema – Tek Tıkla Yükleme

1
1843

Firefox tarayıcısını kullanan kullanıcılar bazen klasik görünümünden sıkılıyor olabilir. Bu sorunu aşmak için çok basit bir yol var. Binlerce firefox’e ait olan tema sitesinden temaları tek tıkla firefoxünüze adapte edebilir istediğiniz şekilde temanızı kullanabilirsiniz. Burda örnek olarak resimlerini verdiklerim sadece bir kısmı yaklaşık 35.000 tema bulunmakta. Ve sürekli güncel temalar eklenmekte. Sinema,müzik,doğa,hayvanlar,animasyon gibi birçok kategori içinden dilediğinizi yükleyebilirsiniz.

Yapmanız gereken altta verdiğim linke girerek tema resmi üzerine tıklamanız.Temanız anında yüklenecektir. Firefox 3.6 ve üstü sürümlerde denenmiştir. Eğer eski versiyon firefoxünüzle uyumsuzluk yaşarsa temalar tek yapmanız yeni sürüme güncellemek firefoxü.

Ayrıca siteye üye olarak kendi temanızı yaratıp paylaşmanız da mümkün.Bu sayede milyonlarca kullanıcısı olan firefox üzerinde sizinde izlerinizi taşıyan temaları herkes kullanabilir.

Tema Sitesinin Adresi:

http://www.getpersonas.com

Örnek Tema Görüntüleri:

Önceki İçerikMySpace kullanıcı bilgilerini başka firmalara satıyor
Sonraki İçerikPhotoFunia ile Türkçe Destekli Olarak Eğlenceli Efektlerle Fotoğraflar Yaratın – photofunia.com
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz