FIFA WORLD Türk Oyuncular İçinde Yayında

0
1236

fifa-world

FIFA serisiyle birçok kullanıcıyı yıllardır kendine bağlayan Electronic Arts’ın yeni oyunu EA Sports FIFA World Türkiyede’ki oyuncularıyla buluşuyor. FIFA World oyunu Türk oyun severler için ücretsiz ve indirilebilir olarak yayına sunuldu. FIFA World, Türkçe olmasıyla da dikkat çekici olduğu kadar ücretsiz olmasıylada kullanıcıları kendisine bağlamaya niyetli. Electronic Arts FIFA serisi ile eşzamanlı olarak eğlenceli, özgün ve sürükleyici bir futbol deneyimi sunuyor. Oyuncular, içerisinde Galatasaray’ın da yer aldığı ve resmi olarak lisanslı 31 ayrı ligden 600’ün üzerindeki kulüp arasından kendi favori oyuncularını ve kulüplerini seçebiliyorlar. Oyunda futbolcunusu bireysel olarak kontrol ederek farklı bir futbol deneyimi kazanırken bir yandan da bir menajerlik oyunu deneyimine sahip olacaksınız. Oyun serinin beğenilen oyun modu Ultimate Team’i de içinde bulunduruyor.

Oyunu hemen oynamak ve indirebilmek için FIFA World linkine tıklamanız yeterli olacaktır. Electronic Art tarafından windows 8’de oynanmak için yayınlanan FIFA 14 oyununu denemek isterseniz de linke tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

Oyunun Tanıtım Videosu:


FIFA World Türkçe Tanıtım Videosu

Önceki İçerikOynamak için Adobe Flash Player 11.1 veya Üstü Gerekli
Sonraki İçerikWindows 8.1 Sağ Tıklama Kilitlenme ve Donma Sorunu Çözümü
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz