Fenerbahçe 2016 – 2017 Yeni Sezon Formaları

0
3437

Fenerbahçe’nin 2016 / 2017 sezonunda giyeceği formalardan ikisi internete sızdı. Sarı lacivertlilerin iç sahada klasik çubuklu formayı tercih ettiği görülüyor. Geçen sezondan farklı olarak formanın kolları sarı ve lacivertten değil, sadece sarıdan oluşuyor.

T24’te yer alan habere göre, formanın sırtı da geçen sezondan farklı olarak lacivert değil, sarı renkten oluşuyor. Deplasman formasında ise lacivertin tercih edildiği görülüyor. Formalar, sarısını Adidas’ın sembolü olan üç çizgiden alıyor. Üç büyüklerden yeni sezon formalarını resmen açıklayan ilk takım Beşiktaş olmuştu.Galatasaray’ın da yeni sezonda giyeceği iddia edilen çubuklu forma daha önce internete sızmıştı.Henüz formalara ilişkin resmi bir açıklama yapılmamasına karşın, Sarı Lacivertlilerin, yeni sezonda bu formalarla mücadele edeceği öne sürüldü.
yeni-sezon-fenerbahce-formalari

Avrupa liglerinde 2016-17 sezonunun başlamasına sayılı günler kala futbol takımlarının giyeceği yeni formalar ortaya çıkmaya başladı.Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından Fenerbahçe’nin de yeni sezon formalarının ilk fotoğrafları sosyal medyada yayınladı.

Önceki İçerikPokemon Go Servers Are Experiencing Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikPokemon Go’yu İphone’lara Nasıl Yüklenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz