Fallout Shelter Bilgisayara Nasıl İndirilir?

0
1413

Mobil cihazlarda çıktığı günden beri oyun severlerin en çok tercih ettiği ve oynadığı oyunlardan biriside bildiğiniz gibi Fallout Shelter oyunu geçtiğimiz gün PC yani Bilgisayarlar içinde çıkış yaptı.Fallout Shelter oyunu kendi Vault’umuzu inşa edebilme ve geliştirme imkanı veren sevilerek oynanan oyunlardan birisi.Peki Fallout Shelter oyununu mobil üzerinden oynuyorsanız ve bilgisayar üzerinden de oynamak istiyorsanız Fallout Shelter oyununu bilgisayardan nasıl oynayabilirsiniz yada Fallout Shelter oyununu bilgisayara nasıl kurabilirsiniz onu görelim…

Fallout Shelter oyununu bilgisayarda oynayabilmek için ilk olarak Bethesda.net üzerinden Launcher yüklemeniz gerekmektedir.Launcher sayesinde oyuna ulaşabilirsiniz.Bethesda Launcher’ı yükledikten sonra ise yüklemesi gayet kolay bir işlem diyebiliriz.

Bethesda Launcher Sistem Gereksinimleri
-İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
-İşlemci: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
-RAM: 1GB
-Disk Kapasitesi: 250 MB

Bethesda.net Launcher’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra buradan bir hesap açmanız gerekmektedir.Ana ekran üzeriden Create Account işlemi ile devam edebilirsiniz.

fallout-shelter-kurulum

Hesaba giriş yaptıktan sonra ise aşağıdaki bir ekran gelecektir.Fallout oyunu için mod geliştirme Kitine ulaşacaksınız.Fallout Shelter sekmesine geldikten sonra Install butonuna basıyorsunuz.

fallout-shelter-kurulum1

Onayı verdikten sonra oyunun kapladığı alanı görüp, nereye yükleyeceğinizi belirledikten sonra artık Install butonuna basabilirsiniz. Bunun yanında oyunun 1.24 GB olduğunu da unutmayalım.

fallout-shelter-kurulum3

Bu işlemden sonra oyununuz yüklenmiş olacaktır ve Fallout Shelter oyununu bilgisayarınız üzerinden oynayabilirsiniz.

Önceki İçerikPokemon Go Oyunu Nasıl Oynanır
Sonraki İçerikApple İphone Modellerinde Pin Kodu Nasıl Değiştirilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz