Facebook Yeni Uygulamalarını Tanıttı

1
921

Sosyal medya devi Facebook F8 Geliştirici Konferansı’nda İos ve Android işletim sistemleri için yeni uygulamalarını tanıttı ve mağazalarda yerini aldı.Bu tanıtımda ise Facebook Messenger için 4 farklı uygulama tanıtımı yaptılar ve iş odaklı Facebook Work uygulaması etkinlik sonrası mobil mağazalarda yerini aldı.

Facebook Messenger için çıkarılan bu uygulamalar şunlar : Strobe for Messenger, Sound Clips for Messenger, Shout for Messenger ve Selfied for Messenger..Peki bu uygulamalar ne işe yarıyor inceleyelim.

Strobe for Messenger: Bu uygulama ile fotoğraflarınıza filtreler ile GIF oluşturabilirisiniz ve Facebook Messenger üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Sound Clips for Messenger : Bu uygulamada ise önyüklü olarak belirli ses dosyaları ve efektler gelerek Facebook Messenger üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Shout for Messenger : Adı itibariyle Snapchat uygulaması ile çektiğiniz fotoğraflarınızın üzerine isimlerinizi yazarak arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Selfied for Messenger : Belkide geç gelen bir uygulama diyebiliriz.Bu uygulamada adından da anlaşılacağı gibi Selfie çekmenize yarayan ve belirli yüklü kalıplarla mutlu,üzgün ve öfkeli gibi durumlar ile paylaşaım yapabileceğiniz bir uygulamadır.

Bu uygulamalar ise tanıtımı yapıldıktan sonra mağazalarda yerini aldı.Ücretsiz olarak Google Play ve App Store’den indirebilirsiniz.

Önceki İçerikAkrilik Nedir ve Nerelerde Kullanılır
Sonraki İçerikMessenger için Shout Uygulaması
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz