facebook şifresini değiştirmeden öğrenme

26
30700
Facebook reklamları nasıl kapatılır

facebook şifresini değiştirmeden öğrenme
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:mrh arkadaşıma fece açtım şu an kullanıyor şifresini değiştirmiş eposta adresinide ben kullanıyorum değiştirmiş plduğu şifre eposta adresimden nasıl öğrene bilirim şifrede herhangi bir değişiklik yapmadan öğrenmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Cevap : Facebook şifremi unuttum kısmındaki yöntem dışında şifreyi başka türlü öğrenme şansınız yok. Ancak şifre sıfırlanılarak tabiki bunuda yapabilecek yetkiniz var ise öğrenebilirsiniz.

Önceki İçeriközel servislere kapalıdır uyarısı
Sonraki İçerik2013 Akdeniz Oyunları Ne Zaman ve Nerede Yapılacak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

26 YORUMLAR

  1. şifreyi ögrenemezsiniz.. ama cep telefonu ile şifresiz girebilirsiniz 🙂 cepten fb i açıp bi kaç defa yanlış girdiginiz zaman eposta adresine kolay giriş link i gonderilebilmesi için uyarı geliyor onayladıktan sonra, cep telefonundan maillere bakıp o link e tıkladıgınız zaman direk fb ye giriyor ama internete sim kartın interneti ile girmeniz gerek.. şifre deişmiyor fakat pc den giremiyorsunuz aynı veya farklı bi yontem ile şifre deiştirmeden..

  2. Telefon degismi yaptm yeni telfnumdada facem giris yapamadm aslndq biliyorm sifremi ama yanlis diyor birinin elinede gecmis olamaz yenilemeye kalkiyorum kod e postaya gdiyor ama e postaninda nerde oldugu belli deil nolur yrdmci olun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz