Facebook Sayfa Engelleme Nasıl Yapılır

1
10218

facebook-oyun-engellemek
Sosyal platformların artmasıyla günlük olarak birçok kişiyi ve sayfayı takip eder olduk.Yani kullandığımız sosyal ağların ister kişi takibi olsun isterse bir kurum yada kuruluşa ait sayfaları bulunmaktadır.Bu sayfaları ve kişileri istediğimiz zaman takip edebilir istediğimiz zamanda takipten çıkabiliriz.Tabi bazı facebook vb. sosyal ağların çekşitli değişik yolları ile takipçi oalyını arttırma ve sayfada paylaşılan bilgilerin kişilere otomatik gönderilmesi gibi durumlar ile kullanıcılar karşı karışıya kalabiliyor.

Bu gibi durumlarda sadece kişileri değil size gönderilen bu sayfalarıda engelleyebilir ve sonsuza kadar engelleyebilirsiniz.Kişi engelleme gibi bu engelleme işlemide basit ve kolaydır diyebiliriz.

Engelleme işlemi için ilk olarak her zaman ki gibi ayarlar bölümüne giriyoruz.Sağ üst köşeden ayarlar bölümüne giriniz ve daha sonra sol bölümden engelleme yazısını göreceksiniz.buraya giriş yaptığınız zaman ise karşınıza engelleyebileceğiniz bölümler gelecektir.En alt bölümde ise Sayfaları Engelle bölümünü göreceksiniz..

Burada karşınıza şöyle bir bilgilendirme çıkacaktır.

Bir Sayfayı engellediğinde, bu Sayfa artık gönderilerinle etkileşimde bulunamaz, yorumlarını beğenemez ve yanıtlayamaz. Sen de Sayfanın Zaman Tünelinde paylaşımda bulunamaz ve Sayfaya mesaj gönderemezsin. Sayfayı beğendiysen, engellediğinde Sayfayı beğenmekten vazgeçer ve takip etmeyi bırakırsın.

facebook-sayfa-engelleme

Yukarıdaki kutucuğa hangi istemediğiniz facebook sayfasını yazarsanız o sayfayı engelleyecektir ve bir daha paylaşımları karşınıza çıkmayacaktır.

Önceki İçerikİphone 6 App Store Silindi
Sonraki İçerikPerma Saç Modelleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz