Facebook Messenger Bilgisayarda Nasıl Kullanılır?

0
2333

facebook-messenger-uygulamalari
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Whatsapp ile web messenger uygulamasına geçen Facebook şimdi ise yeni satın aldığını ver hergeçen gün yeni bir özellik eklediği Facebook Messenger uygulamasını Web üzerine taşıdı ve kullanıcıları ile buluşturdu.Yani artık web tasarıyıcınız ile Facebook Mesenger mesajlaşma uygulamasını kullanabileceksiniz.

Daha önce her mobil platformlarda (Android,İos,Windows Phone) kullanıma açılan ve büyük bir ilgi uyandıran bu uygulama ile Facebook bu piyasada kalıcı olacağını kanıtladı ve kullanıcıların beğenisiniz kazandı diyebiliriz.

Eğer mobil cihazınızda Facebook Messenger uygulamasını kullanıyorsanız yada bu uygulaması denemek istiyorsanız ilk olarak facebook messenger uygulamasını akıllı telefonunuza yada tabletinize yüklemelisiniz.Daha sonra ise https://www.messenger.com/login bu adresten giriş yapınız.Karşınıza gelen pencereden ise kullanıcı adını görünecektir.

facebook-web-messenger
Daha sonra ise karşınıza Whatsapp benzeri ama beyaz bir sayfa gelecektir.Sağ bölümde arkadaşlarınız ve sol bölümde ise yazışmalarınız olacaktır.Yapmanız gereken konuşmak istediğiniz arkadaşınızı seçmek ve ücretsiz konuşmanın keyfine varmak olacaktır.

facebook-web-messenger-indir

Önceki İçerikMortal Kombat X İos Versiyonu Yayınlandı
Sonraki İçerikMac için Bluestacks Programı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz