Facebook Görüldü Yazısı Nasıl Kapatılır

0
2128

Facebook Görüldü Yazısı Nasıl Kapatılır
Son zamanlardaki en büyük sosyal medya kavgaları bilindiği gibi görüldü yada görülmesine rağmen cevap verilmediği için çıkmaktadır.Tabi haliyle bu gibi sorunların olmaması için kullanıcılarda farklı yöntemler aramaktadır.Bu uygulamalardan biride Google Chrome tarayıcısı ile kullanılan Facebook Unseen eklentisidir.Bu eklenti sayesinde facebook ile size mesaj yazanlar görüldü yazısı görülmeyecek ve sizde bunu kullanabileceksiniz.

Facebook Unseen eklentisi nasıl kullanılır onu görelim..

facebook-goruldu-yazisi-kaldirma

1-İlk olarak Google Chrome Mağazadan Facebook Unseen eklentisini indiriniz ve kurunuz.Daha sonra ise eklenti tarayıcıya otomatik olarak eklenecektir ve kullanmaya hazır olacaktır.

facebook-messenger-goruldu-yazisi

Bu işlemden sonra yapmanız gereken sadece facebook messenger işlemi için görüldü yazısını kapatmak yada açmak olacaktır.

facebook-goruldu-yazisi

İşlem sonunda size gelen mesajlarda görüldü yazısı çıkmayacaktır yani karşı taraf yolladığı yazıların görülüp görülmediğini anlamayacaktır.

  • Eğer Google Chrome tarayıcısını kullanıyorsanız bu bağlantıdan eklentinizi indirip kurun.
  • Eğer kullandığınız tarayıcı Mozilla Firefox ise bu bağlantıdan eklentinizi indirip kurun.
Önceki İçerikAndroid Telefonun Orjinal Olduğunu Nasıl Anlarız?
Sonraki İçerikTwitter’da Karşılıklı Takip Olmadan Direkt Mesaj Atılabilecek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz