Ev sahibi olmanın 10 ucuz yolu nedir?

1
1368

İnşaat şirketleri TOKİ gibi çalışınca, vatandaş da 39 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma şansı yakaladı.

Site içinde, havuzlu 100 bin TL’nin altındaki 10 projeyi sizin için bir araya getirdik.

Krizin etkilerini üzerinden atan inşaat şirketleri birbiri ardına yeni projelerini sıralamaya başladı, vatandaş da toplu konut fiyatına havuzlu dairede oturma fırsatı buldu.

İnşaat şirketleri, içinde 7 gün 24 saat güvenlik hizmetinin sunulduğu, fitness, hamam, basketbol ve tenis sahası gibi spor alanlarının yanı sıra, yüzme havuzlu daireleri 39 bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor.

39 bin TL’ye rezidans
Mintek Yapı tarafından Esenyurt’ta inşa edilen New Residence projesinde, stüdyo daireler 39 bin TL’ye, 1+1’ler 58 bin TL’ye, 2+1’ler ise 95 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

40 ay sıfır faiz avantajının bulunduğu projede evlerin taksitleri ise 580 TL’den başlıyor. New Residence projesinde açık havuz, fitness, sauna, buhar odası, market, kapalı-açık otopark, 7/24 özel güvenlik, kameralı güvenlik sisteminin yanı sıra restoran ve cafeler de yer alıyor.

Projenin teslim tarihi ise Ekim 2012.

Aidat kapalı devre yayınla yatırılacak
Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da inşa ettiği üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili projede 3 blok ve 527 daireden oluşan Adres Lobi projesinde stüdyo daireler 56 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitlerinin yer aldığı projede her daireye kurulacak kapalı devre yayın sistemiyle ev sahipleri evden online olarak aidatlarını yatırıp alışverişini de yapabilecek.

Adres Lobi’de 350 m2 açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası, yansıma havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2012.

Önay Garden’da bahçeli daire
Önay Grup’un Beylikdüzü’nde inşa ettiği Önay Garden Residence projesinde stüdyo daireler peşin 59 bin TL, 1+1’ler 95 bin TL’den başlıyor.

Bahçeli dairelerin olduğu rezidans projesinde, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, kafetarya, sauna ve masaj salonu, Türk hamamı, otopark, kreş, 7/24 güvenlik gibi hizmetler var.

Projenin teslim tarihi ise 2011.

‘HOUSE KEEPİNG’ HİZMETİ SUNUYOR
Babacan Yapı’nın Beylikdüzü’nde inşa ettiği 420 konutluk Crown Tower projesinde 46 metrekare stüdyo daireler 64 bin TL’den, 81 metrekare 1+1’ler ise 107 bin TL’den satılıyor.

Türk hamamı, tenis kortu, açık yüzme havuzu, kreş, basketbol sahası, hobi odası, botanik bahçesi, house keeping, 24 saat güvenlik gibi hizmetleri var.

İnşaatına başlanan proje 18 ay sonra teslim edilecek.

İki yüzme havuzu ve Sanat Kafe’si var
Dumankaya İnşaat’ın Bahçeşehir’deki projesi Modern’de, 4’ü yatay bloktan oluşan 10 blok, 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle toplam 716 daire var.

2 yüzme havuzu, Sanat Kafe, fitness center, sanat atölyesi, hobi odaları, spor sahası, çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurlarının yanı sıra 24 saat güvenliğin bulunduğu projede stüdyolar 66 bin TL’den, 1+1 daireler ise 99 bin TL’den başlıyor.

Teslim tarihi Ekim 2012 olarak belirlenmiş durumda.

Peşinat ve taksit yok
Fİ Yapı’nın, Esenyurt’ta inşa ettiği Fi-Life projesinden daire almak isteyenler peşinat ve taksit ödemiyor.

1+1 dairelerin fiyatları ise 77 bin TL’den başlıyor.

25 katlı 6 bloktan oluşan projede 1048 daire bulunuyor.

Spor merkezi, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness sauna, hamam, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark gibi özellikleri var. Projenin teslim tarihi ise Ağustos 2011.

24 saat sağlık hizmeti
2011 yılı aralık ayında teslim edilecek olan Esenyurt’taki Ntowers’ta 1+1 daireler 77 bin TL’ye, 2+1’ler ise 107 bin TL’ye satılıyor.

Projede sosyal alanlar içerisinde resturanlar, açık ve kapalı otoparklar, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti verilecek. Ntowers sakinlerinin bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmesi içinse, servis hizmeti sunulacak. Çocuklu aileler de düşünüldüğünden bir de kreş hizmeti var.

777 TL’lik peşinat kredi kartıyla ödeniyor
Teknik Yapı’nın Samandıra’da inşa ettiği yeni projesi Evora’da taksitler 430 TL’den başlıyor.

1 peşinat, sıfır faiz ve 120 ay fırsatıyla satılan daireler, 77 bin 700 TL’den başlıyor, isteyen yüzde 1’lik peşinat olan 777 TL’yi kredi kartıyla da ödeyebiliyor.

432 daireli projede, havuz, fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları bulunuyor. Projede tamamı 475 araçlık kapalı otopark yer altına inşa edilecek. Ayrıca her dairede Vitra veya muadili bir marka seramik, Artema veya muadili bir marka armatürler ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak.

Projenin bir diğer cazibesi ise mutfaktaki ocak, fırın, bulaşık makinesi ve davlumbazın hediye olarak verilmesi. Projenin 30 ayda tamamlanması öngörülüyor.

İki kuleden oluşuyor
FİYapı’nın Beylikdüzü’nde inşa ettiği 30 katlı iki kuleden oluşan Fi-Tower projesinde daireler 79 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Fi-Tower’da bin 725 konut, 30 işyeri, açık yüzme havuzu, spor merkezi, Türk hamamı, sauna, 24 saat güvenlik, kreş, çocuk parkı gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Projenin teslim tarihi ise Eylül 2011.

İçinde botanik bahçesi var
FiYapı’nın Bahçeşehir’deki Fİ-SIDE projesinde 1+1 daireler 99 bin TL’den başlıyor.

Fİ-SIDE’ta, açık ve kapalı yüzme havuzu, botanik bahçe, Türk hamamı, açık ve kapalı otoparkın yanı sıra 24 saat kablosuz internet hizmeti ve güvenlik sunuluyor.

Fİ-SIDE projesinin teslim tarihi ise Mayıs 2012 olarak açıklanmış durumda. (Akşam)

Önceki İçerikRadyasyonun Canlılar Üzerindeki Etkileri nelerdir
Sonraki İçerikFirefox Video DownloadHelper ile video indirme işlemi resimli anlatım
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. merhaba..
    her seyı cok ıyı dusunmussunuz lakın bır mescıd veya camıı yaptırmak neden aklınıza gelmezkı?
    sayın agaoglu nefesler tukendıyınde hıc bır yatırımınız veya dunyevı kazancınız sızın ıle beraber gelmeyecek bunu sakın unutmayın olmazmı.? :)otekı tarafıda bıraz ımar edın sayın agaoglu kardesım…!!umarım ısıtırsınız veya okursunuz yazımı…hoscakalın…..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz