Esra Erol Evlen Benimle Başvuru Formu 2016

5
3146

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. Yine, en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor.
Fox’tan ATV’ye geçen Esra Erol ayda 1 milyon 100 bin lira alacak. Programın yapımcılığını da Esra Erol’un eşi Ali Özbir yapacak. Ali Özbir’e de aylık 1 milyon 100 bin lira ödenecek.

Sizde ‘Esra Erol’da evlen benimle programına aday başvurusu yapmak için 0212 975 05 05 numaralı telefonu arayabilir veya ‘Esra Erol’un facebook fan sayfasından başvuru mesajı yollayabilirsiniz.Mesaj yollamak için burayı tıklayınız.
Önceki İçerikÖTV Zammından Etkilenmeyen Araçlar
Sonraki İçerikİos 7de Uygulama Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

5 YORUMLAR

  1. Slm ben Murat ..Evlenmek istiyorum..Niyetim ciddi..Benim gibi niyeti gerçekten ciddi ve gerçekten Samimi olan ve çıkar menfaat peşinde olmayan, ciddi ve dürüst evlilik düşünen bayanlardan mesaj ve telefon bekliyorum..

  2. Selam adım Murat ciddi merhametli vicdanlı ne istedigini bilen icinde Allah korkusu olan gercekten evlilik düşünen bayanları aramasını bekliyorum Allah askina vakit gecirmek yada muhabbet yapmak icin aramayın allah askına ben sadece yuva kurmak isteyen aile özlemi ceken bayanların aramasını istiyorum ömrümüz bitmeden sıcak bir yuva kurmak tek hayalim saygılarımla Allaha emanet olun..

  3. Ya Rabbi sen bana öyle bir eş nasip etki onun yüzüne her baktığımda senin nur cemalini görebileyim…. Ya Rabbi sen bana öyle bir eş nasip etki kalbi senin imanınla aşkınla dolu olsun.. Ya Rabbi sen bana öyle bir eş nasip etki ahiret günü mahşer meydanında sevdikleri için resulullah efendimizle beraber şefaat dileyenlerden olsun… Ya Rabbi sen bana öyle bir eş nasip etki Meryem annemiz kadar iffetli olsun… Ya Rabbi sen bana öyle bir eş nasip etki son nefesimi onun kollarında vereyim..(ismim Murat..bekarım.. İstanbulda yaşıyorum… lütfen ciddi olmayan yazmasın ben yuva kurmak istiyorum eğlence peşinde değilim..
    )

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz