En Kalıcı Bayan Parfümleri 2014

0
2634

kalıcı-parfümler-2014
Parfümün kadınlar için yeri ve önemi farklıdır.Dışarı çıkarken ya da özel bir ortama giderken mutlaka güzel bir koku birakmak isteriz.O yüzden sadece kadınlar için değil erkekler içinde yeri önemlidir.Tabi koku olarak kullandığını markanın yanında kalıcı olup olmadığıda önemlidir.Piyasada o kadar çok parfüm varki seçim konusunda sorunlar yaşabiliriz.Ama dediğim gibi bize lazım olan kalıcı olup olmadığıdır.

Armani She
Armani She nilindik en hafif kokulu ve kalıcı olarak parfüm olarak bilinmektedir.İçinde bulunduğu karışımlar sayesinde kokunun hemen dağılmasını engeller ve kalıcı bir koku olarak kalır.

Giorgio Armani Gio
Parfümü sıktığınız zaman ilk akla gelen yaz,güneş,deniz gibi düşünceler dalabilirsiniz.Yaz esintisi havasıyla kalıcı hafif bir kokusu bulunmaktadır.

Davidoff Cool Water
Yıllardır birçok bayanın vazgeçilmez kokusu olmuştur.Karadut çiçekleri,yasemin ve gül kokusu barındıran,ananas ve meyvelerler harmanlanmış kalıcı bir kokuya sahiptir.

CK One Summer
Ağır kokulardan hoşlanmayanlar için piyasaya az sayıda sürülen bu parfüm kadın ve erkeklere hitap etmektedir.Misket limonu,yeşil elma,nane,biberiye,bergamot,deniz suyu ve nilüfer çiçeği ile harmanlanmış güzel ve hafif bir kokudur.

Önceki İçerikGoogle Gmail Şifresi Nasıl Değiştirilir
Sonraki İçerikPixlr-o-matic Retro Efekti Uygulaması (Android – İphone)
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz