En İyi İnternet Paketi Hangisi

0
1448

Turkcell Avea Vodafone
En İyi İnternet Paketi Hangisi
Eğer cepten internete girmek istiyorsanız yada cep internetinizi bilgisayarınızda kullanmak isterseniz 3 operatörden size tavsiyem avea olacaktır.Özellikle gençlerin seçimi şu sıralar avea olmaktadır.Nedeni ise çok basit tabiki maddiyat..

İlk olarak 3 operatör arası 1 gb paketlerini karşılaştırmak isterseniz şöyle bir sıralama yapabilirsiniz.

Vodafone olarak cepten nete girmek isterseniz 21 TL karşılığında 1Gb internete sahip olabilirsiniz. Tabi bu herkes için büyük bir ücret.

Eğer turkcelli seçmek isterseniz tabi fiyatlar biraz daha artışa geçiyor.1 Gb internet fiyatı için 29 TL ödemeniz gerekmektedir.Buda büyük bir miktar turkcell ve vodafone için genelde tercih edilen paketler olmaktadır.

Avea sizin için en iyi tercih olacaktır. Şu aralar o kadar çok paket ve tarifesi varki her keseye her cebe uygun paketler bulunmaktadır.
Tanışma paketi ile 1 Gb internet paketi ücreti 9,5 TL olarak belirlenmiştir.Yada yıkılan paket olarak 19 TL’ye Avealılarla 1.000 dakika + HER YÖNE 1.000 SMS + 1 GB internet alabilirsiniz.Yada BAL paketi ile 250 dakika+250 Sms + 250MB böyle bir paketi 20 TL ye alabiliyorsunuz

Önceki İçerikMsn Messenger Ne Zaman Kapanacak?
Sonraki İçerikGta 5 Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz