En Çok Oynanan Online Oyun League of Legends

0
1369

league_of_legends

Riot Games tarafından yapılmış olan League of Legends internetin ücretsiz ve online kategorisinde yer alan ve en çok oynananlarından diyebiliriz. Çeşitli karakterlere bürünerek oynayacağınız oyunda puan kazandıkça çeşitli hediyeler alabilecek avantajlarada sahip olabilirsiniz. Hepsi birbirinden farklı karakterlerin, tipleri apayrı ve tasarımları çok güzeldir. Yapılanlar anlaşılır olduğundan 5v5 kapışmalarda neyin ne olduğunu güzelce görebilirsiniz. Piyasada hali hazırda Dota 2 gibide oyunun rakipleri olduğunu hatırlatmakta fayda var. Oyunun ücretsiz bir şekilde sahibi olmak istiyorsanız League of Legends linkine tıkladıktan sonra yardımcı programı bilgisayarınıza indirip kurmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın çalışmasıyla birlikte inecek dosyaların boyutuna ve özelliklere bağlı olaraktan internet hızınıza göre oyunun inmesi zaman alabilir.

league_of_legends_ucretsiz

League of Legends tam bir takım oyunu diyebiliriz. Öyleki ciddi bir savaşın içinde arkadaşlarınız tarafından terk edilmiş bulabilirsiniz heran kendinizi. Ama her ihtimale karşı oyun fanatiklerinin bunu dert edeceğini sanmıyorum. Ancak oyunuda iyi bir takımla kazanacağınızı unutmayın. League of Legends benim ilgimi çekmedi başka online oyunlara bakmak istiyorum diyorsanız “Online Oyunlar” isimli makaleyi incelemeniz yeterli.


League Of Legends’ın Film Tadındaki Yeni Videosu

Önceki İçerikBilgisayarda Whatsapp Nasıl Çalıştırılır?
Sonraki İçerikEski Cihazlarda iOS 7 Nasıl Hızlandırılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz