En Çok İndirilen 5 Android Uygulaması

0
1283

Mobil dünyada her geçen gün yeni bir program eklenmektedir.Tabi haliyle merak edilmesi ve ihtiyaca görede bu programlar telefonlarımıza indirilmektedir.Google play ile indirdiğimiz programların herzaman istatistikleri her zaman tutulmaktadır.Genel olarakda ücretsiz uygulamalar bulunmaktadır.Yani kullanıcı işine yarayan ve ücretsiz programları indirmektedir.Bizde sizler için ücretsiz ve en çok indirilen 5 uygulamayı seçtik.
1-Skype
Android, iPhone, Mac ya da PC internet üzerinden sesli veya görüntülü olarak konuşmamızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.Nerede olduğunuzun önemi yoktur sadece internet olan heryede kullanabilirsiniz.

Özellikleri
-3G ya da WiFi üzerinden Skype’tan Skype’a ücretsiz* mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma imkanı
-Kişilerinize resim, video ve dosya gönderme özelliği.
-Skype üzerinden Windows Live Messenger’daki arkadaşlarınızla konuşma şansı.

2-Clean Master
Clean Master programı android cihazınızda istemediğiniz dosyaları,kalıntıları,arama geçmişi vb telefonunuz yavaşlatan bölümleri ve temizler ve telefonunuzun daha hızlı çalışmasını sağlar.Aynı zamanda cihazınızın pil ömrünüde uzatmış olur.

Özellikleri
-Önbellekleri ve kalıntı dosyaları temizlemek için harika bir yardımcı olur
-Wechat, Whatsapp, Spotify, Pinterest, Line vb. gibi tarayıcı verilerini, pano verilerini ve diğer birçok uygulama geçmişi verilerini silmenize yardımcı olur.
-Arka planda çalışıp, sistemde sadece RAM ‘i işgal eden, pil ömrünü boşa harcayan uygulamaları bulup sonlandırır.


3-El Feneri – Tiny Flashlight
Bu uygulama için fazla söze gerek yok ama inanın en çok işe yarayan uygulamalardan biridir.Basit ve kullanışlı olan bu program sayesinde cihazınızın flaşını fener olarak kullanabilirsiniz.

4-Battery Doctor(Pil Koruyucu)
Android ve iOS’da en çok indirilen ve kullanılan bataraya uygulamasıdır.Hem ücretsiz hemde performans için bir uygulama arıyorsanız Battery Doctor tam size göre bir programdır.

Özellikleri
-Kalan pil süresini tahmin eder.
-Cihazınızı hızlandırır.
-Cihazınızın donanım ve yazılımı hakkında bilgi verir
-Pil ömrünü uzatan benzersiz 3 adımlı şarj yöntemi


5-ES Dosya Yöneticisi
ES Dosya Yöneticisi kullanımı kolay ve ücretsiz bir dosya ve uygulama yöneticisidir.Bu uygulama ile android işletim sisteminizdeki dosyalara müdahale edebilir ve bilgisayarınızın program files bölümü gibi dosyalarınızı rahatlıkla görebilirsiniz.Hem android cihazlarda hem de bilgisayarlarda resim, video, müzik, metin dosyalarına ve diğer dosyalara erişim sağlar.

Önceki İçerikAndroid Uygulamalarının Yüklemesini Kaldırma
Sonraki İçerikAndroid Tarayıcı Çerezleri Silmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz