Doğal Yollardan Kilo Nasıl Verilir

0
967

dogal-yollardan-kilo-vermek
Doğal Kilo Vermek Nasıl Olur?

Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza doğal yoldan fazla kilolarınızdan kurtulmanız için altın öneriler sunacağız. Evet, hiçbir yapay ilaç yada benzeri katkı maddesine ihtiyaç duymadan, tamamen doğal üstelik üç aydan kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise, bu yazımız tam size göre.

Sabah kahvaltıdan önce yarım su bardağı ılık su içmeniz ve ellerinizi bel bölgenizden tutup, başınız ile aşağı yönde derin nefes alıp, yukarı yönde derin nefes vermeniz gerekmektedir. Bu hareket su ile uyanan midenize paralel, midenizin hazmını arttırıp, ciğerlerinizi genişletecektir. Nefes hareketini sabahları ortalama 20 defa yapmanızı öneriyoruz. 20 nefes al, 20 nefes ver şeklinde. Nefes egzersinizin ardından bir yarım su bardağı daha ılık su içmeniz gerekmektedir. Böylelikle, mideniz sindireme artık tamamen hazırlanacaktır. Bu hareketin ardından gelelim kahvaltıya. Kahvaltıda bir adet kepek ekmeği, bol yeşillik, kibrit büyüklüğünde beyaz peynir altı adet zeytin öneririz. Kahvaltıyı yaptıktan yarım saat sonra, mevsim meyvesi yemenizi öneririz.

Öğle yemeğinden bir saat önce, hafif tempoda imkanınız varsa doğada yoksa evinizin içerisinde 10 dakika boyunca yürümelisiniz. Bu yürüyüşün bir saat sonrasında, öğle yemeği yemeğe hak kazanabilirsiniz. Öğle yemeğinizde, mevsimsel meyve, salata, yağsız et ve iki dilim kepek ekmeği bulunabilir. Yemeğinizi yedikten yarım saat sonra bir bardak ılık su içip, sabahki yaptığınız nefes egzersizini 10’ar partlar halinde yapmanızı öneririz. Nefes egzersizi sonrasında iki bardak ılık su içmeniz gerekmektedir.

Akşam yemeği diğer öğünlere göre biraz daha dikkat edilmesi gereken bir yemektir. Zira, akşam ne yediğinize dikkat etmezseniz, gece uykunuzda bu besinler size fazla kilo olarak döner. Akşam yemeğini yemeden yarım saat önce yarım bardak ılık su içip, sabahki nefes egzersizinizi, 20’şer partlar halinde yapmalı, ardından yarım bardak daha su içmelisiniz. Akşam yemeği menünüzde, çorba, sebze yemeği ve iki dilim kepekli ekmek bulunmalıdır. Akşam yemeğinizi yedikten bir saat sonra, on dakika hafif tempo yürüyüş yapmanız önerilir. Yürüyüşünüzün ardından bir adet mevsim meyvesi yemeniz ve çay bardağı ile süt içmenizi öneririz.

Programı uygulamak için herhangi bir saplık probleminiz olup olmadığını ve programı uygulamanıza engel olabilecek olası durumların olup olmadığını doktorunuza danışın.

Önceki İçerikAkciğer Kanseri Nedir?
Sonraki İçerikKalbe İyi Gelen Müzikler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz