Deryalı günler ne zaman ?Hangi kanalda?

7
3209

Kadınlara özel tarifleri, püf noktaları ve keyifli sohbetleri ilmek ilmek ören Derya Baykal, yaşamın nabzını tutmaya devam ediyor.

Derya Baykal’ın stüdyosunda konusunun uzmanı doktorlarla problemlerinize çare bulabilir, hiç bilinmeyen yemeklerin tarifleri ile sofralarınızı renklendirebilir ve değişik örgü motifleriyle kendinize yepyeni aksesuarlar yapabilirsiniz.

Deryalı Günler; Derya Baykal’ın sunumuyla haftanın yedi günü Show TV ekranlarında olacak…

Önceki İçerikMesut Yar’la Uyan Türkiye Ne Zaman ?Hangi kanalda?
Sonraki İçerikDeryalı günler iletişim adresi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

  1. Biz Derya BaykalI tekrar ekranda görmek istiyoruz,ve neden programın kaldırıldığını bilmiyoruz.Onun enerjisine ihtiyacımız var.Program neden kaldırıldı bilen varsa lütfen söylesin.

  2. derya BAYKAL’ın saatinde yayınlanan programdan zevk alan var mı? Eğitici, öğretici ve de eğlendirici bir sabah programını hangi mantık ne amaçla kaldırdı ? Yazık….Eşimle beğenerek izlediğimiz bir yapımdı.

  3. !!!! deryalı günler günü heyecenla aşmamızı beklememizi sağlıyordu.. şimdi bekleyeemiyoruz bu ara biraz fazla oldu saçma programlar yayını resmen tıkıyor deryalı günlere yazık! :Q :Q

  4. allah aşkına yaaaa nedir bu görüntü kirlilikleri bana göre bir kadın olarak beni eğiten evdekilerle güzellikler icat eden beni huzur ve mutlulukla dolduran tek proğramdı neden kaldırıldııııı önemli olan biz izliyecelerin ne istediğiyse ey show tv yapımcıları körmü oldunuz neden bu kadar güzel bir proğramı elimizden aldınız soruyorummmm :Q :Q

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz