Depolama Dolu Lütfen Yeterli Yer Açın Uyarısı

5
7624

General Mobile Discovery

Soruyu Gönderenin Adı : cemilozbek / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: General mobile discovery model bir telefon aldım ama kamerayı açtığımda Depolama Dolu Lütfen Yeterli Yer Açın Uyarısı şeklinde bir uyarı alıyorum ve kamerayı açamıyorum nasıl düzeltebilirim?

Cevap : İlk olarak şöyle yapalım arkadaşım eğer cihazının 4 GB modeli ise 16 yada 32 gb lık bir hafıza kartı satın alarak kameradan ayarlar bölümünde kamera kayıt yeri olan bölümü aldığınız hafıza kartı yapmanız gerekiyor.Ama 16 GB bir model kullanıyorsanız telefonda kurulu olan programları hafıza kartına taşımanız ve kamera kayıt yeri olarak SD kart olarak göstermeniz gerekmektedir.

Tahminim size 50 TL gibi bir masraf çıkaracaktır.4 Gb modelde yapacak tek şey ise cihazdaki bilgileri yeni alacağınız hafıza kartına taşımak olmalıdır.Diğer türlü kamera özelliğini kullanmaz ve yeni programlar yükleyemessiniz.

general_mobile_depolama_alani

Önceki İçerikOutlook Şifresini Değiştirmek İstiyorum
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Elite Ekran Görüntüsü Almak
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

5 YORUMLAR

  1. General Mobile Discovery 16 GB kullanıyorum. Hafıza kartını, kart takılıyken sadece kartı okuduğu için çıkarttım. Telefonun da hafızası görünüşte boş ancak bir şey indiremiyorum alan yok diyor.Nasıl düzeltebilirim ??

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz