Dakota Rose kimdir?

20
6153

Dakota Rose kimdir?
Giyim tarzı Japon çizgi romanlarından çıkmışa benzeyen Dakota Rose, Barbie bebeğe benzerliği ile de dünyanın dört bir yanında haberlere konu oldu.

 

Fotoğraflarına ilk bakıldığında insanda “gerçek değilmiş” izlenimi uyandıran Dakota Rose, kotakoti adlı bloguyla tüm dünyaya ulaşıyor.

YouTube’a yüklediği videolarda makyaj teknikleri ve giyim tarzıyla ilgili bilgi veren Dakota Rose’un videoları o kadar çok ilgi görüyor ki, bunlara YOUKU’da bile rastlamak mümkün.

Kimileri genç kızın fotoğraflarının photoshop yardımıyla bu hale getirildiğini iddia etse de, Dakota Rose YouTube üzerinden paylaştığı videolarda sadece makyaj kullandığını söylüyor.

 

Dakota Rose’un hayranları Çin, Japonya, Kore ve Rusya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından genç kıza mesaj gönderiyor.

Önceki İçerikTurkcell Genç Tarife 5000 Sms İptal Etme
Sonraki İçerikDarksiders 2 Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

20 YORUMLAR

  1. bu kızı tamamen yalannn. neden diye derseniz iiilk baştaki fotorafında başkasının fotğrafı var baariz belli oluyo sizde dikkatlice bakarsanız görebilirsiniz….

  2. bende barbilere benziyorum tabi bukadar değil gözlerimin mavi olması avantaj kazandırıyo sadece. 🙂 ama kotakoti ve valeria ve anastasia bunların üçüde barbi :)bence 🙂 ama valeria ve anastasia montaj olailir 🙂

  3. Dakota rose çooook güzel tatli bi kiz onu sevmeyen ölsün derim ve onun fani olarak burdan her kese sesleniyorum ayyyyy KİSKANMAYN ya lütfen

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz