Cuma Mesajları 2016 Yeni En Güzel Cuma Günü Mesajı

0
3715

Cuma Mesajları 2016 Yeni En Güzel Cuma Günü Mesajı

Bu özel gün Müslümanlar için haftanın en önemli günüdür

Öyle ki Günlerin efendisi olarak tanımlanan Cuma gününde Müslümanlar, hem cuma namazı ibadetlerini yerine getirirler hem de sevdiklerinin cuma gününü kutlarlar. Bugünde hem onlar için dua edebilir hem de cuma mesajları göndererek onlara hayırlı cumalar dileklerinde bulunabilirsiniz.

Cuma mesajı olarak hangi mesajlar gönderilir?
Cuma günü sevdiklerinize dualar edebileceğiniz gibi, cuma mesajları da gönderebilirsiniz. Mesajlar ile ilgili çok fazla seçenek olduğundan dolayı seçim yapmak biraz zor olabiliyor.

Mesajlar arasından en güzel olanlarını, en beğenilenlerini resimli, yazılı, sözlü olarak bir araya getiriyoruz. Sayfanın altında yer alan mesajlar arasından seçim yaparak, büyüklerinize, sevdiklerinize, dostlarınıza cuma mesajı gönderebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey; beğendiğiniz mesajları kopyalamak ve WhatsApp, SMS, Facebook, Twitter aracılığıyla iletmektir.

-Unuttum! Dünya bi gölgelikti oysa, Yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini ve sadece yolcu olduğumu unuttum. Yapmam gerekenler vardı. Burası imtihandı, seyr-ü sefaya dalıp ahiretimi unuttum. Rabbime verdiğim sözüm vardı. Dünya kelamı konuşmaktan o sözümü unuttum. Ne de çok unuttuk. Ne çabuk da unuttuk. Rabbim bizi unuttmasın. Cumamız mübarek olsun inşallah.

-Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Cumamız bayram tadında olsun inşallah.

-Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun.

-Rabbim hizmet kapısından, Rahmet nazarından, Cennet kokusundan, Kendi rızasından mahrum etmesin. Hayırlı Cumalar!

-Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

-Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

– Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar

cuma-mesajlari

– Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

– Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

– Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.
– Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.
– Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J5 2016 İnternet Ayarları Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile 5 Plus Dokunmatik Titreşimi Kapatma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz