Casper Via V5 İnternet Ayarları Nasıl Yapılır

46
16502

casper-via-internet-ayarlari
Soruyu Gönderenin Adı : şahin / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Casperin yeni çıkardığı Via V5 model cep telefonunu aldım ve tüm hatlarda internete bağlanmaya denedim internete girmiyor ama Wifi ile gayet iyi bir şekilde internete giriyor.

Bu telefonun internet ayarları nasıl yapılır

Cevap : Android cihazlarda bu işlem için APN ayarlarınızı yapmanız gerekmektedir.Yani APN ayarlarınızı yaparsanız istediğiniz gsm operatörü ile internete bağlanabilirsiniz.

burada anlacatağımız yol ile işleme devam ediniz lütfen

Seçenekler >> Sistem Ayarları >> Diğer >> Mobil Ağlar >> burada bulunan veri etkin ve veri dolaşımı açık olmalıdır..

daha sonra ise mobil ağ ayarları >> Erişim Noktası Adları bölümüne giriniz ve aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 1 ve 2 . bölümleri yazdığımız isimleri yazınız.

casper-via-internet-ayarlari

1 ve 2. yerlere hangi operatörü kullanıyorsanız yazınız.Ad ve APN olarak belirtilen yere
Ad : Avea
APN : İnternet

Ad : Turkcell
APN : İnternet

Ad : Vodafone
APN : İnternet

şeklinde doldurunuz ve kayıt ediniz.Daha sonra telefonu kapatınız ve tekrar açınız.Eğer internet paketiniz varsa kısa süre sonra internet bağlantınızda olacaktır.

Önceki İçerikMac için Ftp Programı FileZilla
Sonraki İçerikCasper Via V8 Avea İnternet Ayarları Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

46 YORUMLAR

  1. Telefonumun messengeri cok rahat calışıyodu sonra mesaar geliyodu ama messengerse gorunmuyodu sobra sildim tekrar yükledim ama simdi açılmıyo normal internetten giriyorum mesajlar gene görünmüyorr ? Ne yapmalıyım… Acil.

  2. 2. Telefon olarak via v5 kullanıyorum ve dün ( 19.05.2015 ) itibari ile paket olmasına rağmen hergün giriş yaptığım facebook ve messenger girişi yapamıyorum. WiFi üzerinden giriyor mobil ağ üzerinden girmiyor ayrıca google ve youtube gibi internete giriyor. Tek sorun facebook. Nedeni nedir

  3. daha yeni internet paketi yaptım üstte gösterdiklerinizi denedim yine internete bağlanmıyor faceye girmiyor internet paketim olmasına rağmen

  4. casper via v5 kullanicisiyim android 5.0 güncellemesini yaptiktan sonra wifi den internete baglaniyorum fakat veri baglantisindan baglanamiyorum. internet ayarlarimda tam fakat baglanmaya calistigimda veri ayarlarinizi kontrol edin diyo. bi de kilit ekraninda gecersiz imei yaziyor. casperi aradim fakat imei niz kayitli diyor. bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

  5. Via v8 kullanıyorum ve wifi konusunda hiç sıkıntı çekmedim 4 5 aydır. kendi evime internet bağlattım, evimdeki interneti wifi görüyor sorun yok fakat çekmiyor internete 3 5 dk bağlanıyorum sonrada bağlantı gücü mü düşüyor neden bilmiyorum rahat bir şekilde kullanamıyorum interneti. Bilgisayardan çekimi on numara fakat telefondan çekmiyor, bu sorun neyden kaynaklanıyor bilen yardımcı olabilecek birileri varmı

  6. İyi günler benim sıkıntım dun gece telefonla konusurken galiba elim ucak moduna degdı fakat hemen kapttım daha sonrasında Hizmet yok uyarısı aldım ve bunu ne yaptıysam düzeltemedim telefonum kapalı görunuyor hücresel veri ayarlarına girmeme yetki vermiyor bunu nasıl düzeltebilirz lütfen bi yardım eder misiniz ?

  7. vıa v3 kullanıyorum evde halkanet var herkes bağlanıyor benim telefonum bağlanmıyor aldığım gece bağlandı sabah bağlantı kesilmiş kötü internet erişimi durduruldu diyor napmam lazm üm wifilre bağlanıyor evdekine bağlanmıyor.

  8. casper via v5 var ve wifiye baglanıyorum ama 2 dkka sonra baglantı var hala ama nete gırmıyor wifi cubuklarında ıkı ok oluyor bırı asagı bırı yukarı net olmadıgında sadece bır ok oluyor ne yaptıysam olmadı bı cozumu yardımcı olursanız sevınırım

  9. Merhaba ben casper via v5 kullanıyorum telefonu alalı 2 yıl nerdeyse oldu son iki gündür evde wifi olduğu halde hiçbir wifiye baglanmıyor baglandigi zamanda en fazla 5 dk sonra baglanti yine gidiyor yardım eder misiniz?

  10. casper VIA v5 kullanıyorum. 7gb internetim var ama mobil veriyi açtığım halde kullanamıyorum. Hatta ekranda sembol bile çıkmıyor. paketim boşuna gitmesin lütfen yardımcı olun (yukarıdakş talimatların hepsini uyguladım ama hala olmuyo 🙁

  11. Casper v5 kullanıyorum tüm sosyal sitelere girebiliyorum fakat sadece bir haftadır facebook kullanamıyorum her denememde internet ayaralarını kontrol et uyarısı veriyor napmam lazım internet ayarları istememe rağmen kullandığım operatör servisleri de işe yaramadı ne yapmam lazım

    • Farklı bir video programı kullanarak deneme yaptınız mı acaba? Başka bir video veya ses programıyla kayıtta yine sıkıntılar yaşıyorsanız donanımsal bir sıkıntı olabilir. Tabi eğer hafıza kartı kullanarak kayıt yapmaya çalışıyorsanız kullandığınız hafıza kartıyla alakalı bir durumda olabilir? Detayları bilmeden net bir cevap vermek güç.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz