Casper VIA Serisinde Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

0
20984

Merhaba arkadaşlar bugün Casper VIA serisindeki olan cihazlar için ekran görüntüsü nasıl alınır onu göreceğiz.Bildiğiniz gibi ekran görüntüsü alma işlemi son çıkan akıllı telefonlar için vazgeçilmez bir özellik haline geldi.Sadece 2 tuşa kombine bir şekilde basarak ekran o anda hani görüntü varsa bir resmini çekerek galeriye kayıt edebilir ve istediğimiz gibi bu görüntüyü kullanabiliriz.Aynı zamanda da sosyal ortamda paylaşarak işlem yapabiliriz.

Bildiğiniz gibi Casper firmasında VIA serisi akıllı telefonlar ile iyi bir çıkış yaparak kullanıcıların gözüne girmeye başladı.Tabi kullanıcı sayısı arttıkçada özelliklerid fazlasıyla kullanılmaktadır.Yukarıda anlattığımız gibi android cihazların en çok kullanılan özelliklerinden biride ekran görüntüsü almak.

casper-via-ekran-goruntusu-almak

Arkadaşlar ekran görüntüsü almak için Ses Kısma Tuşu(Volume Button – ) & Güç Tuşu (Power Button)‘a aynı anda basmanız gerekmektedir.Eğer ki işlemi doğru şekilde yapabilirseniz,ekranda bir animasyon oluşacak ve deklanşör sesi gelecektir.

Önceki İçerikWhatsapp Kişi Engelleme ve Engel Kaldırma
Sonraki İçerikWindows’ta Başlangıçta Açılan Programları Kapatmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz