Canon Full Frame Fotoğraf Makineleri

0
3042

Canon Full Frame Fotoğraf Makineleri

Düşük seviyeli ışıklarda çıkardıkları yüksek performans ile teknoloji devi olan Full Frame fotoğraf makineleri sayesinde kullanıcılar artık fotoğraf çekimleri için crop fotoğraf makineleri gibi yüksek ışık oranı içeren ortamlarda fotoğraf çekmek zorunda kalmıyor. Canon’da üstün özellikteki bu fotoğraf makinelerini kullanıcılarının hizmetine sundu. İşte, Canon’un en başarılı Full Frame fotoğraf makinelerinden üç tanesi.

  • Canon EOS 5D Mark IV: Canon’un en başarılı Full Frame makinelerinden birisi olma özelliğinin yanında, sunduğu üstün performansı ile amatör fotoğrafçıları bile profesyonel hale dönüştürüyor. Makinenin tam 30.4 MP CMOS sensörü mevcut RAW’ı ise DP. Bu fotoğraf makinesi ile video çekmek isteyenler tam 4K kalitesinde görüntü elde edecektir. Ayrıca, 7FPS hızı ile çekim yapabilmekte. Makinen GPS’i ve Wi-Fi’si dahilidir. Geliştirilen yüksek performansı sayesinde çok değişken hava şartlarında bile mükemmel görüntüler elde etmeniz mümkün. İster yağışlı olsun, ister karlı ister puslu isterse de gece. Her şartta üstün performans. Telefonun gövesi magnezyum bir alaşıma sahip. Makinenin işlemcisi DIGIC 5+, bu güçlü işlemci ile ekstra hızlı şekilde işlenen görüntüler, kaydedilebiliniyor.
  • Canon EOS 5DS: Yüksek megapiksel arayanların idmanına Canın EOS 5DS yetişiyor. Tam 50 megapiksellik bir sensöre sahip olan bu fotoğraf makinesi, %100 crop alanlara bile çok kaliteli megapikseller sunabilme özelliğinde. Ayrıca, kamera Canon’un bugüne kadar çıakrdığı en yüksek megapikselli makine olma özelliğinde. Digic 6 işlemciye sahip olurken ISO 6400’ü kullanıyor. Saniyede 5FPS görüntü yakalama yeteneğine sahip bu megapiksel canavarı, 61 nokta otomatik inceleme sunuyor. Ölçümü ise tamı tamına 150.000 piksel.
  • Canon EOS-1D X Mark II: Yine CAnon yine yüksek megapikselli bir Full-Frame makine daha. Canon’un EOS-1D X serisinin Mark II fotoğraf makinesi 20.2Megapiksellik bir CMOS sensöre sahip. İşlemci olarak Çift çekirdekli Digic 6+ kullanıyor. Ayrıca dokunmatik ekranlı bir LCD ekranı mevcut. Video kalitesi ise tamı tamına 4K. 8.8Mp’lik Still Grab ile bunu 60fps de ihtiva edebilen güçlü bir sisteme sahip.

Canon’un yukarıda sizler için listelediğimiz üç cihazı da Full-Frame özellikte olup, genel bir fiyat yakıştırması yapmak ne yazık ki mümkün değildir. Ek talep edeceğiniz donanımsal ve yazılımsal artılar ile fiyat aralıkları ciddi oranda değişim gösterebilmektedir.

Önceki İçerikTime Lapse Nedir – Time Lapse Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikAkü’sü Biten Araba Nasıl Çalıştırılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz