BlackBerry Z10 Özellikleri

0
1342

BBZ10_490-340
BlackBerry Z10 Özellikleri
BlackBerry Hub
Önemli şeylerin her zaman yakınında olun; sizin için değerli olan her şeyi tek bir yerde tutun. Mesajlarınız ve sohbetleriniz içinde zahmetsizce dolaşmak için tek bir hareketle herhangi bir uygulamadan BlackBerry® Hub’a göz atmanız yeterlidir
BlackBerry Klavye
Yeni dokunmatik BlackBerry® Klavye, kolay yazma deneyimi sağlar. Yazma tarzınızı öğrenip, daha hızlı, daha doğru ve kolayca yazmanıza yardımcı olmak için sözcükler önerir. Bazı harfleri yanlış yazmaya eğiliminiz varsa, klavye bunu anımsar ve doğru tuşa bastığınızdan emin olmak için zekice ayarlar.
Ekran Paylaşımlı BBM Video
BBM™ sohbetinizi bir BBM™ Video sohbetine dönüştürün ve sizin için değerli kişilerle yüz yüze konuşun. Fotoğrafları, tarayıcınızı göstermek veya bir iş belgesini birlikte gözden geçirmek için yeni Ekran Paylaşımı özelliğini kullanın. Kameranızın görüntüsünü bile paylaşabilirsiniz. Bu, BlackBerry® 10 akıllı telefonlar için yeni ve harika bir BBM deneyimidir.
Time Shift Mod’lu Kamera
Nokta atışı yapın ve istediğiniz fotoğrafı çekmek için resminizin öğelerini ayarlayın. Time Shift modu, fotoğrafınızdan milisaniyeler sonrasını yakalar; böylece mükemmel resmi oluşturmak için fotoğrafları birleştirmeden önce arkadaşınızın gözünü açmak için geri dönebilir ve ardından diğer arkadaşınızın gülümsemesini yakalamak için ileri gidebilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp Mesaj Replikleri
Sonraki İçerikBanka Kredisi Nasıl Çekilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz