Birbirinden Rahat Ve Tarz Ayakkabı Markaları TakaTuka.com’da!

0
1417

2012 yılında Türkiye’nin en iyi online alışveriş sitesi olma vizyonuyla kurulan TakaTuka.com, sunduğu hizmet ve sahip olduğu iş disiplini ile kısa sürede sektörün lider markaları arasındaki yerini aldı. Kurulduğu ilk yıllarda rahatlığı ve ayak gelişimine sağladığı destek ile dünyanın beğenerek kullandığı Crocs ve Stride Rite markalarının Türkiye’deki tek yetkili online satış kanalı olarak hizmet sunan TakaTuka.com, kısa sürede bünyesine kattığı 60’dan fazla ayakkabı markasının binlerce modelini tek bir platform üzerinden sizlerle buluşturuyor.

 Ayakkabıda rahatlık ve sağlamlığı bir arada arayanlar için dünyaca ünlü pek çok markayı geniş ürün yelpazesiyle sunan TakaTuka.com, özellikle Amerika’da üretilen ve sunduğu üstün rahatlıkla dünyada pek çok kişi tarafından tercih edilen Skechers markasının, geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra tarzıyla fark yaratan ve pek çok ünlünün günlük olarak da kullandığı New Balance markasının çocuk modellerini de sizlere sunan TakaTuka.com, ayrıca Merrell, Asics, Lafuma, Salomon, Sperry Top Sider, CAT, Keen gibi dünyaca ünlü markaların binlerce modelini tek bir platform üzerinden sizlere sunuyor.

Soğuk kış aylarının yaklaşmasıyla her tarza uygun bot/çizme modellerini de bünyesinde barındıran TakaTuka.com, özellikle asi ruhunuzu tarzınıza yansıtan ve dünyada özgürlüğü ifade eden Harley Davidson bot ve çizmelerin, kadın, erkek ve çocuk modelleriyle herkesin sitiline uygun kaliteli alternatifler sunuyor. Ayrıca bağcıklı bot modasının öncülerinden olan ve sarı renkli botları ile yepyeni bir akım başlatan CAT bot ve çizme modelleri, kalitesiyle de tartışma götürmüyor. Modellerindeki sağlamlık ve rahatlık ile oldukça gözde olan CAT modelleri Sonbahar/Kış koleksiyonunu da TakaTuka.com adresinde sizlerin beğenisine sunuyor.

TakaTuka.com, ücretsiz kargo, birçok markada aynı gün kargo, 30 gün ücretsiz iade ve değişim garantisini tüketicilerine sunuyor. Online alışverişte güvenlik önlemlerinin gerekliliğinin bilicinde olan ve müşteri güvenliğini ön planda tutan TakaTuka.com, müşterilerinin güvenli ve kolay alışveriş yapılabilmesi için teknolojik alt yapısını gelişen teknolojiyle birlikte sürekli yenilemeye devam ediyor.

Sosyal medyayı da oldukça etkin kullanan, TakaTuka.com, müşterileriyle her platformda etkin iletişim olanaklarını kullanıyor. Düzenlediği kampanya ve etkinlikleri Facebook, Twitter, Pinterest ve Instagram kanallarıyla da müşterilerine duyuruyor.

Önceki İçerikAndroid Telefonlar İçin Outlook Uygulaması
Sonraki İçerikAndroid İçin Tetris Oyunları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz