Bimcell SMS paketimi nasıl iptal edebilirim?

0
22742

SMS paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim?
Her yöne 1000 SMS için 1000SMS yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.
SMS paketlerini satın alabilmek için hattınızda paket tutarı (5 TL) kadar bakiye bulunması yeterlidir.
SMS paketim otomatik olarak yenilenir mi?
Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (30 gün) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 29 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa SMS gönderimleri 10 kuruş ile ücretlendirilir.
Paketimdeki SMS’ler hangi yöne geçerli?
Paket kapsamındaki SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir; yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde kullanılamaz.

İnternet paketini *120#yi tuşlayarak nasıl satın alabilirim?
*120#yi tuşladığınızda BİMcell paketlerine ulaşırsınız. Paketi satın almak için karşınıza gelen ekranda ilgili paket için tuşlama yapmanız gerekmektedir. SMS paketleri için paket tipi olarak “SMS Paketleri”ni seçiniz. Seçiminizin ardından istediğiniz paketin numarasını giriniz. Karşınıza paket içeriği ve fiyatına dair bilgilendirme ekranı gelecektir. Bu paketi satın aldığınız anlamına gelmez. Satın almak için bilgilendirme ekranında “1-Satın Al” seçeneğini göreceksiniz. “Cevapla”yı seçip “1”i tuşladığınızda paketi satın almış olacaksınız. Paket kaydınız tamamlandığında onay mesajı gelecektir.
SMS paketi kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim?
Pakette kalan SMS’leri öğrenmek için ücretsiz olarak Her yöne 1000 SMS paketi için KALAN1000SMS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz.

SMS paketimi nasıl iptal edebilirim?

Her yöne 1000 SMS paketi için IPTAL1000SMS yazıp 4551’e göndermeniz yeterlidir.
SMS paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi?
Paket iptal edildiğinde pakette kalan SMS’ler 1 aylık paket süresi doluncaya kadar kullanılabilir.

Önceki İçerikTürk Telekom Mobile Tarifesi
Sonraki İçerikYandex Arama Motoru
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz