Bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimlerini Karşılayamıyor

77
16010


Bilgisayarınız ,bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimlerini Karşılayamıyor

Bilgisayarınız , bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimlerini Karşılayamıyor…
Bu nedenle işlem sırasında hatalarla karşılaşabilirsiniz
Video kartınız , gerekli özelikleri karşılamıyor.(GPU:VRAM 128 MB)

Pes 2012 yada farklı bir oyun oynamak istediniz ve yukarıdaki garip hatayı aldınız. 2Gb ekran kartınız ile rahat rahat oynamanız gerektiğini düşünüyorsunuz ama olmuyor bunun için birkaç ayar yapmanız gerekmekterdir..
İlk olarak ekran kartınızın son güncellemesini yapmanız gerekmektedir..Ekran kartınız hangi marka ve modelse (Nvidia yada Ati ) resmi sitesinden bunu indirmeiniz ve kurmanız gerekiyor.

Güncelleme yapıldıktan sonra bazı modellerde sorun kalmıyor ama genelde Nvidia ekran kartlarından hata halen devam ediyor bunun için masaüstünde sağ tıklayınız ve Nvidia ekran kartı ayarlarına giriniz.

bu bölümden high persormans olarak seçiniz daha sonra bios ayarlarından grafik ayarlarından Nvidia optimus seçiniz…

Önceki İçerikPro Cycling Manager Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikGece tırnak kesmek günahmıdır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

77 YORUMLAR

  1. masaüstü sag tıkla nvidia denetim masası 3d ayarlarının yönetilmesine tıkla-genel ayarlar-tercih edilen grafik işlmci-yüksek performanlı nvidia işlemcisini seç 😀

  2. iyi gunler arkadaslar pes 2013 sorununu cozmek yolu sudur nivida ayarlarina girib hepsini nivida iyi islemcesi yapin en esasi phsx nividaya gore secin+video renk ayarlarinan GELISMIS PRAQRAMINI SINIRLIDAN TAM (255)YAPIN PC OYUNLARIN HD+3D FARMATINDA GOSTERIYOR BU KADAR

    • Hangi programı yada oyunu kurarken bu sorunla karşılaşıyorsunuz? Ekran kartınızını modelini yazmamışsınız. Ekran kartınız onboard türü bile olsa mutlaka sürücüsünü yükleyin. Eğer sürücüsünü bulamıyorsanız buraya marka ve model numarasını yazın bilgisayarınızın bizde ona göre size yardımcı olalım.

  3. ben de uyarı : bilgisayarınız , bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyoru diyor napmam lazım ardım edin 🙂

  4. İlk olarak ekran kartınızın son güncellemesini yapmanız gerekmektedir..Ekran kartınız hangi marka ve modelse (Nvidia yada Ati ) resmi sitesinden bunu indirmeiniz ve kurmanız gerekiyor.
    ati sitesinden ekran kartı linkini atabilirmisin admin..Ben bulamadım

  5. merhaba ben pes12 indirdim bu hatayı aldım fakat ekran kartı günceelleyemedim bana link atarsanız seviniim 4 gb ram var : nvıdıa wddm 1.1 bunu bulup yollarsanız sevinirim tşk.

  6. kardeş ben pes 13 yükledim açılmıyor.şu hatayı veriyor..;

    *BİLGİSAYARınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
    *bu nedenle işlem sırasında hatlarla karşılaşabilirsiniz.
    *video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor.(GPU:Shader3.0)

    böyle bi hata veriyor..formattan önce oyunaçılıodu..format atınca bu oyunu yükledim yukarıdaki hatayı verdi..ne yapmam lazım acill yardım !!!

    • Şimdi büyük ihtimal bilgisayarınız için ekran kartı driverlerini yüklememişsiniz.Eğer yüklemediyseniz ekran kartı modelini söyleyiniz.Bulalım yükleyelim.
      19-13 aramızda lafımı olur hallederiz 😉

  7. beyler Intel(R) HD Graphics 3000 1664 mb Windows 8 kullanıyorum laptop oyunu yükledim settingsten baktım ram iyi felan diğerleri yapılamıyor diyo pes 2013e giriyom oyun planına girince atıyor efsane ola girince atıyor anca copa santander 😀 ş.ligi ve antreman beyler ben sağ tıklayınca nvidia denetim masası felan gelmiyor çünkü markası intel çözüm yolu nedir söyleyin lütfen .:/

  8. Ekran kartım NVİDİA yardım edin hata veriyor.
    *BİLGİSAYARınız bu yazılımı çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor.
    *Bu nedenle işlem sırasında hatalarla karşılaşabilirsiniz.
    *Video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor.(GPU:Shader3.0)

    • Ekran kartınızın marka ve modelini buraya yazarsanız bizde size gereken driverleri bulabiliriz eğer bir laptop kullanıyordsanız laptop marka modelini yazınız
      indirmeniz gereken yazılımları bulduktan sonra büyük ihtimal böyle bir hata çıkmaz.
      Ama yükleme yapıldıktan sonrada halen devam ediyorsa büyük ihtimalde ekran kartınız bu oyunu desteklemiyor demektir.

  9. benim toshiba satellite laptopum var ancak bendede Video kartınız , gerekli özelikleri karşılamıyor.(GPU:VRAM 128 MB) diyor ancak laptopta 2gb ekran kartı var ve intel. ne yapmam gerekiyor ???

  10. ben açıyorum ama girmiyor sitenizde denilen ekran kartı diriverini yapmadım yapmam gerekiyor mu? ayrıca ben pes 13 girince böyle yaptı pes 12 denemedim

    ben bu laptobu yeni aldım özellikleri yüksek ama oyunlara girince ekrana tam yansıtmıyor yandan basık kaıiyo yardım laptobum dell n5110 model no 5110-4201 yardım laptobın hiç zevki çıkmıyor ne yapmalıyım

    • Ekran kartınızın güncel sürümünü yüklemeniz en stabil şekilde oyunlarda çalışmasını sağlayacaktır. Öteki türlü donanım özelliklerini tam manasıyla kullanamayacaktır. O nedenle grafik kartı isteyen oyun ve programlarda sıkıntılar, takılmalar ve hatalar yaşayabilirsiniz.

  11. merhaba Gezgin ;

    CASPER Nvidia Geforce GT 420m cuda 2GB kullanıcısıyım , ekran kartının en güncel sürümünü kullanmama rağmen pes12 yi bile açamıyorum , açıldığı zamanda kısa bir süre sonra kapanması bilgisayarı yüksek performansta kullandığım zaman fanından sesler geliyor ve çok aşırı ve çabuk ısınıyor , güç tasarrufunda kullandığım zaman ise sorun yok ısınması konusunda , blue – ray film izlediğim zaman donmalar oluyor format atmak da istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi günler ..)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz